Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το retail box του OnePlus 6T δείχνει waterdrop notch και id σαρωτή


Για όσους ασχολούνται αρκετά με τον χώρο των smartphones θα έχετε διαπιστώσει ότι για κάθε OnePlus συσκευή που βγαίνει στην παραγωγή υπάρχει μια αντίστοιχη Oppo "R" συσκευή. Η ομοιότητα εντοπίζεται κυρίως σε επίπεδο design, hardware και αρκετές φορές και σε επίπεδο χαρακτηριστικών. Κάπως έτσι φαίνεται ότι θα συμβεί και με την επόμενη κίνηση της OnePlus, το 6T.

Σήμερα αναρτήθηκαν στο Weibo πέντε εικόνες που φαίνεται να απεικονίζουν το retail box του επερχόμενου OnePlus 6T. Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά μέσα σε αυτό, εκεί που φαίνεται ένα σχεδιάγραμμα της νέας συσκευής, διαπιστώνουμε έντονη ομοιότητα με το Oppo R17 Pro, το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα πριν περίπου 10 μέρες.

Βασικά χαρακτηριστικά του OnePlus 6T είναι το waterdrop notch στην οθόνη, αλλά και ο in-display σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αυτό σημαίνει ότι αν και η OnePlus μας έχει συνηθίσει τα "T" models να είναι μια ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση των βασικών μοντέλων (πχ OnePlus 5 και 5T), αυτή τη φορά το 6T φαίνεται να είναι μια εντελώς νέα συσκευή σε σχέση με τον προκάτοχό του, OnePlus 6. Όπως και να `χει το επόμενο διάστημα οι πληροφορίες θα γίνουν πιο συγκεκριμένες και έτσι θα κατανοήσουμε πλήρως την νέα λογική της OnePlus.

Α.δ.

#OnePlus6T

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π