Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το επερχόμενο flip-phone της Samsung, W2018 σε hands-on video


Στο καλοκαίρι που μας πέρασε, το SmartphonerzGR σας είχε ενημερώσει σχετικά με το επερχόμενο flip phone της Samsung, το SM-W2018. Μια συσκευή που μας γυρίζει αρκετά πίσω στο παρελθόν, αλλά με πινελιές από το σήμερα. Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει και κάποιες φωτογραφίες της φημολογούμενης συσκευής, όπως και κάποια από τα χαρακτηριστικά της, αλλά μέχρι εκεί. Εκτοτε κανένα νέο για τη συγκεκριμένη συσκευή, μέχρι σήμερα τουλάχιστον...


Σήμερα, λοιπόν, κυκλοφόρησε video hands-on, το οποίο όχι απλά μας πείθει ότι τελικά το W2018 υπάρχει, αλλά είναι και έτοιμο για τις αγορές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.


Στο συγκεκριμένο video βλέπουμε το W2018 σε απόχρωση Gold. Η συσκευή διαθέτει 2 οθόνες, μια στην εξωτερική επιφάνεια και μια στην εσωτερική επιφάνεια. Επίσης διακρίνουμε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και την κάμερα, τα οποία είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο που μας θυμίζουν πολύ Galaxy S8.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, το Samsung SM-W2018 θα διαθέτει 2 οθόνες 4.2'' Full HD, ο επεξεργαστής θα είναι ο Snapdragon 835, πλαισιομένος με 4 ή 6GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο.


Απο το παραπάνω video προκύπτει ότι το W2018 δεν θα διαθέτει dual camera, όμως ίσως και να είναι η πρώτη συσκευή παγκοσμίως με διάφραγμα αισθητήρα F/1.5. Η βασική κάμερα θα είναι 12Mp, ενώ η μπροστινή selfie camera θα είναι 5Mp. Επιπλεόν η συσκευή θα διαθέτει την ψηφιακή βοηθό Bixby μαζί με το κουμπί ενεργοποίησης, η μπαταρία θα είναι 2300mAh και η συσκευή θα τρέχει out of the box Android Nougat.

Όσο για την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής, αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου σε προγραμματισμένο event στην Κίνα.


Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π