Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Samsung Galaxy A5 (2018) αναμένεται με Infinity Display design


Το Samsung Galaxy A5 (2018) είναι μια συσκευή που περιμένει αρκετός κόσμος δεδομένης της επιτυχίας των προγενέστερων μοντέλων. Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για "Infinity Display" design για την επερχόμενη συσκευή, κάτι που έχουμε συναντήσει και στο GalaxyS8+ αλλά και στο Note 8.


Επιπλέον η οθόνη του A5 (2018) θα διαθέτει αναλογία 18.5:9. Δεν γίνεται όμως καθόλου αναφορά για curved οθόνη, κάτι που σημαίνει ότι η οθόνη θα παραμείνει σε flat επίπεδα, όπως και στα προηγούμενα μοντέλα. Όσο για το λογισμικό, το Galaxy A5 (2018) θα τρέχει Android 7.1.1, αν και θα περιμέναμε να τρέχει Oreo 8.0, αλλά αυτό είναι κάτι που ίσως δούμε σε δεύτερο χρόνο.

Για την παρουσίαση της συσκευής δεν υπάρχει ακόμα κάτι συγκεκριμένο, Επίσης για τα υπόλοιπα μέλη της A-series (A3, A7) δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα διαθέτουν και αυτά την ίδια τεχνολογία στην οθόνη, ενώ από πλευράς design οι ομοιότητες με το Galaxy S8 θα είναι αρκετές. Στον "extra" εξοπλισμό συγκαταλέγονται ο Exynos επεξεργαστής και το dual camera setup. Λογικά θα δούμε και αλλαγή της θέσης του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, από το μπροστινό μέρος στο πίσω, εξαιτίας του bezel-less σχεδιασμού.

Α.δ.

#SamsungGalaxyA52018

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π