Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το πρώτο smartphone της Samsung με αναδιπλούμενη οθόνη είναι κοντά


Χρόνια ακούμε για foldable smartphone από την Samsung, αλλά μέχρι τώρα δεν είδαμε ποτέ κάτι επίσημο. Μάλλον όμως φαίνεται ότι πλησιάζουμε στην στιγμή που η εταιρεία θα ανακοινώσει το πρώτο της smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη.


Τις προάλλες είδαμε την πρώτη επίσημη πρόταση της κατηγορίας από την Royole με το Flexpai. Οκ, η συσκευή μπορεί να μην κερδίζει το βραβείο ομορφιάς, αλλά δεν παύει να είναι μια προσπάθεια και οφείλουμε να την χειροκροτήσουμε.

Πίσω στην Samsung τώρα και την δική της προσπάθεια που είναι πολύ πιθανό να ακούει στο όνομα "Galaxy F". Σωστά καταλάβατε, το "F" προκύπτει από το "foldable" και θα χαρακτηρίζει την νέα σειρά Galaxy. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την συσκευή να έχει την κωδική ονομασία SM-F900 για τις δοκιμές.


Επίσης οι πληροφορίες θέλουν Samsung και Google να συνεργάζονται με έντονους ρυθμούς το τελευταίο διάστημα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα OS, το οποίο να εκμεταλλεύεται πλήρως την αναδιπλούμενη οθόνη της συσκευής.

Αλλά στοιχεία προς το παρόν δεν υπάρχουν για το επερχόμενο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung, αλλά κάτι μας λέει ότι δεν απέχουμε πολύ από τα αποκαλυπτήρια.

Α.δ.

#Samsung

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π