Αναζήτηση
  • SZ Team©

Παρουσιάστηκε επίσημα το Samsung Galaxy J7+ με dual camera


Ήταν να μην πάρει φόρα η Samsung με την dual camera. Μετά την παρουσίαση του Galaxy Note 8, που αποτέλεσε και την πρώτη συσκευή του κορεάτη με dual camera, σήμερα σειρά πήρε το Galaxy J7+, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα στην Ταϊβάν.

Το J7+ έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια των J7 συσκευών, μετά το J7 2017 και το J7 Pro. Η συσκευή διαθέτει 5.5'' Full HD Super AMOLED οθόνη και διαθέτει σώμα κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Ο επεξεργαστής δεν είναι τελικά ο Exynos 7870, αλλά αν και δεν αναφέρθηκε στην παρουσίαση, πρέπει να είναι ο MediaTek Helio P20, μιας και σύμφωνα με τα στοιχεία είναι χρονισμένος στα 2.4GHz, κάτι που μας παραπέμπει σε Helio... καταστάσεις. Επιπλέον το J7+ έρχεται με 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος όμως μπορεί να αυξηθεί μέσω microSD για επιπλέον 256GB.

Πάμε και στην dual camera του J7+, η οποία απαρτίζεται από αισθητήρες 13Mp (f/1.7) + 5Mp (f/1.9). Ο δεύτερος αισθητήρας είναι αυτός που αναλαμβάνει την αποτύπωση του βάθους στις φωτογραφίες, ώστε να δημιουργηθεί το ευρέως διαδεδομένο bokeh effect. Μπροστά η selfie camera είναι 16Mp με f/1.9.


Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η μπαταρία του J7+, η οποία σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μοντέλα της J7 σειράς υποβαθμίστηκε και είναι 3000mAh, έναντι των 3600mAh που είναι οι μπαταρίες των υπόλοιπων δυο συσκευών (J7 2017 και J7 Pro). Προφανώς ο λόγος ήταν καθαρά σχεδιαστικός καθώς θα έπρεπε να χωρέσει και η νέα dual camera, οπότε "θυσιάστηκε" το μέγεθος της μπαταρίας.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του J7+ είναι ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button, το Always On Display feature, αλλά και η πολύτιμη (λέμε τώρα...) ψηφιακή βοηθός Bixby.

Το Galaxy J7+ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περίοδο προ-πώλησης στην Ταϊβάν με τιμή 390$ περίπου. Η περίοδος αυτή θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ κάποια στιγμή αργότερα (δεν διευκρινίστηκε το πότε) το J7+ θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες αγορές.

Α.δ.

#SamsungGalaxyJ7 #Samsung

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π