Αναζήτηση
  • SZ Team©

Live εικόνες από το επερχόμενο Galaxy J7+


Πριν 2 μέρες είχαμε αναφερθεί στο επερχόμενο Galaxy J7+, το οποίο θα είναι η δεύτερη συσκευή της Samsung που θα διαθέτει dual camera, μετά το Note 8. Και προς επιβεβαίωση των ανωτέρω συμπεριλάβαμε στο άρθρο μας και κάποιες φωτο-διαρροές από το Galaxy J7+.

Σήμερα κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες που απεικονίζουν το συγκεκριμένο μοντέλο, οι οποίες και αυτές επιβεβαιώνουν την ύπαρξη dual camera, αλλά και το Bixby button. Όλα δείχνουν ότι δεν πρέπει να απέχουμε και πολύ από την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής, οπότε πάμε να συνοψίσουμε αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμή για το J7+:

Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 5.5'' Full HD με μπαταρία 3000mAh. Η dual camera στο πίσω μέρος θα αποτελείται από 2 αισθητήρες 13Mp + 5Mp, ενώ η μπροστινή κάμερα θα είναι 16Mp.

Αν και το J7+ θα συγκαταλέγεται στις mid-range επιλογές, θα διαθέτει αρκετά δυνατά χαρακτηριστικά, όπως επεξεργαστή 8-πύρηνο και χρονισμένο στα 2.4GHz, 4GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Η συσκευή θα τρέχει out of the box Android 7.1.1 Nougat και το πιο πιθανό είναι ότι πολύ σύντομα θα αναβαθμιστεί στο ολοκαίνουριο Android 8.0 Oreo.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το Galaxy J7+ θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ταϊλάνδη και μετέπειτα και σε άλλες αγορές, ενώ οι χρωματικές επιλογές θα είναι black, pink και gold. Για τιμή όμως ακόμα ούτε λόγος, αλλά δεν το αναμένουμε και ιδιαίτερα φτηνό.


Α.δ.

#SamsungGalaxyJ7

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π