Αναζήτηση
  • SZ Team©

Πρώτη live εικόνα του Galaxy M20 με Infinity-V notch


Εδώ και λίγες μέρες οι πληροφορίες ότι η Samsung ετοιμάζει μια νέα σειρά smartphones, την λεγόμενη "M" πληθαίνουν. Η σειρά θα περιλαμβάνει τα M10, M20 και M30. Και ενώ μέχρι στιγμής υπήρχαν λίγο αόριστα στοιχεία για τις νέες συσκευές, έρχονται τώρα οι πρώτες live εικόνες του M20, ώστε να πάρουμε μια καλή πρώτη γεύση από το τι έχουμε να περιμένουμε από την "M" σειρά.


Πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι στο πάνω μέρος της οθόνης το Infinity-V notch, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχει και ένα breathing LED strip που θα περιβάλει το notch και το οποίο θα ανάβει κάθε φορά που θα γίνεται unlock στη συσκευή.


Στην 2η εικόνα διακρίνουμε και το κάτω bezel, το οποίο είναι εξίσου λεπτό, ίσως και πιο λεπτό από εκείνο του Galaxy Note 9. Η εικόνα βασικά αποκαλύπτει το γυαλί που θα φοράει μπροστά το M20, οπότε έχουμε μια καλή πρώτη εικόνα του πως θα είναι μπροστά η συσκευή.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι το Galaxy M20 θα είναι παρόμοιο με το M10, αλλά θα είναι ελαφρώς λεπτότερο, ενώ σίγουρα θα διαθέτει το κάτι παραπάνω σε επίπεδο hardware από το M10. Επιπλέον το M20 θα διαθέτει στο πίσω μέρος dual camera setup με αισθητήρες 13Mp + 5Mp με LED flash και λίγο πιο κάτω θα είναι ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όσο για το υλικό κατασκευής, αυτό θα είναι polycarbonate με glass finish που θα δίνει μια πιο premium αίσθηση.

Στο κάτω μέρος του Galaxy M20 θα υπάρχει η θύρα USB-C, μαζί με την γρίλια για το ηχείο, αλλά και την θύρα για ακουστικά 3.5mm. Εντυπωσιακό (αν τελικά αποδειχτεί αληθές) είναι το γεγονός ότι το Galaxy M20 θα φοράει μπαταρία 5000mAh, την μεγαλύτερη που θα έχουμε δει ποτέ σε smartphone by Samsung. Η οθόνη του M20 θα είναι 6.13'' με ανάλυση FHD+, ενώ για τον επεξεργαστή τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Exynos 7904, που θα συνδυάζεται με 3GB ram. Για τον αποθηκευτικό χώρο θα υπάρχουν 2 επιλογές: 32GB και 64GB, ενώ η selfie camera θα είναι 8Mp.

Α.δ.

#Samsung #SamsungGalaxyM20

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π