Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Samsung Galaxy Note 8 ίσως παρουσιαστεί τέλη Αυγούστου


Αμέσως μετά την παρουσίαση των Galaxy S8 και S8+ ξεκίνησαν οι φιλολογίες σχετικά με το επόμενο Note. Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν dual camera, αλλά και οθόνη edge-to-edge 6.3''.


Βέβαια αυτά μπορεί να είναι φήμες, όμως για να σκεφτούμε λίγο καλύτερα. Αν τελικά το Note 8 έχει μικρότερη οθόνη από 6.3'' και διατηρήσει την αναλογία 9:18.5, τότε ποιά η διαφοροποίησή του από το Galaxy S8+? Σε αυτή την περίπτωση η Samsung θα πρέπει να εφοδιάσει το Note 8 με πολλά, πάρα πολλά καλούδια προκειμένου να διαφοροποιηθεί από τις ηδη υπάρχουσες συσκευές της εταιρείας.

Επιπλέον τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ότι η Samsung σχεδιάζει την παρουσίαση του Note 8 κάπου στα τέλη Αυγούστου. Αυτό έχει μια λογική καθώς με αυτόν τον τρόπο θα προηγηθεί την ανακοίνωσης του πολυ-αναμενόμενου iPhone 8, κάτι που θα δώσει στην Samsung ένα σοβαρό πλεονέκτημα, σε επίπεδο ανταγωνισμού πάντα.

Πάντως ιστορικά, η Samsung παρουσιάζει το νέο της Note στην IFA, την μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών ειδών που πραγμτοποιείται κάθε χρόνο. Φέτος η συγκεκριμένη έκθεση είναι προγραμματισμένη για την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε ο κορεάτης γίγαντας ίσως επιλέξει να παρουσιάσει το νέο Note μια ή δυο μέρες πριν την ημερομηνία αυτή.

Όπως και να `χει ο καιρός θα δείξει και εμείς θα είμαστε εδώ, στο smartphonerz.gr να σας ενημερώσουμε πρώτοι, όπως και κάθε φορά άλλωστε.

Α.δ.

#SamsungGalaxyNote8

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π