• SZ Team©

Samsung Galaxy Note 8: επίσημα με 6.3'' Infinity Display και dual camera


Κάθε χρόνο παρουσιάζονται πολλές, αμέτρητες θα λέγαμε νέες συσκευές. Όμως κακά τα ψέμματα, 2-3 από αυτές είναι που τραβάνε πραγματικά όλα το ενδιαφέρον πάνω τους και αποτελούν οδηγό για πολλές άλλες συσκευές. Μια από αυτές είναι και το Samsung Galaxy Note 8. Και αν αναλογιστεί κανείς το στραπάτσο που έπαθε η εταιρεία με το περσινό - "εκρηκτικό" Note 7, τότε καταλαβαίνετε ότι η αγωνία για ένα μοντέλο που όχι μόνο θα προσπαθήσει ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, αλλά να αποτελέσει και σημείο αναφοράς στο χώρο των smartphones, κάτι που παραδοσιακά έκανε τόσα χρόνια, φτάνει στα ύψη. Τέλος όμως η αναμονή και οι φιλοσοφικές συζητήσεις. Πάμε να γνωρίσουμε το νέο Galaxy Note 8.


Τι παραπάνω έχουμε από τα S8 και S8+? Μεγαλύτερη οθόνη, 6.3'', αλλά και το πολυ-αγαπημένο S-Pen. Η οθόνη είναι QHD - SuperAMOLED με Mobile HDR Premium support. Συναντάμε και εδώ την λειτουργία Always On Display, ενώ υποστηρίζει και το screen off memos. Εκτός από απλές σημειώσεις ο χρήστης θα μπορεί να σημειώσει Live messages, τα οποία μετατρέπονται σε animated GIFs. Τόσο η συσκευή όσο και το S-Pen είναι αδιάβροχα με πιστοποίηση IP68.

Ένα ιδιαίτερα δυνατό σημείο του Galaxy Note 8 είναι η dual camera στο πίσω μέρος. Διαθέτει αισθητήρες με ανάλυση 12Mp και οι δύο με τον ένα (βασικός) να έχει διάφραγμα f/1.7 και ο δεύτερος με διάφραγμα f/2.4 (telephoto). Και οι δύο διαθέτουν Optical Image Stabilization (OIS) και ουσιαστικά δίνουν στο Note 8 το χρίσμα της πρώτης συσκευής της εταιρείας με dual camera.

Μια επιπλέον λειτουργία που διαθέτει το Note 8 και αφορά την dual camera είναι το Live Focus, το οποίο δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να τροποποιήσει το blur effect μιας φωτογραφίας είτε πριν την λήψη της είτε μετά από αυτή.


Το νέο Galaxy Note 8 μπορεί να τρέχει ταυτόχρονα 2 εφαρμογές ή ακόμα και μια εφαρμογή σε δυο διαφορετικές copies (κάτι από MIUI 8 μας θυμίζει αυτό...). Και φυσικά για να μπορεί να συμβεί αυτό θα χρειαστούμε αρκετή ram. Έτσι η Samsung εφοδίασε το Note 8 με 6GB ram, η οποία συνεργάζεται άψογα με τον 8-πύρηνο Snapdragon 835 ή τον Exynos 8895, ανάλογα την χώρα που θα κυκλοφορήσει η συσκευή.

Το Note 8 τρέχει out of the box Android 7.1 Nougat και συμπεριλαμβάνει αρκετά features της Samsung με κύρια όμως λειτουργία την ψηφιακή βοηθό Bixby. Επιπλέον υπάρχει πλήρης υποστήριξη για τα πρόσφατα Gear VR και DeX, τα οποία και γνωρίσαμε κατά την παρουσίαση του Galaxy S8 και S8+.


Καλό νέο επίσης είναι το γεγονός ότι η Samsung επέλεξε να διατηρήσει τη θύρα 3.5mm για ακουστικά στο νέο Galaxy Note 8. Η μπαταρία της συσκευής θα είναι 3300mAh, ελαφρώς μικρότερη από το s8+, με υποστήριξη όμως ασύρματης φόρτισης.

Οι προ-παραγγελίες για το Samsung Galaxy Note 8 ξεκινάνε από αύριο (24/8), ενώ οι πωλήσεις έχουν αφετηρία την 15η Σεπτεμβρίου. Και πάμε και σΤο καλύτερο που δεν είναι άλλο από την τιμή του Galaxy Note 8. Σύμφωνα λοιπόν με τις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας για την Ευρώπη η τιμή του Galaxy Note 8 ξεκινά από τα 999€, ενώ για τις πρώτες προ-παραγγελίες θα δοθεί δώρο το Samsung DeX!

Με τις υγείες σας.-

Bonus: Απολαύστε το πρώτο επίσημο introduction video του Samsung Galaxy Note 8:


Α.δ.

#SamsungGalaxyNote8

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |           Όροι Χρήσης             |          Επικοινωνία           |            Διαφήμιση 

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π