Αναζήτηση
  • SZ Team©

Τελευταίες φήμες θέλουν το Samsung Galaxy Note 8 με οθόνη 6.3''


Η σειρά Galaxy Note της Samsung είναι ιστορική από κάθε άποψη. Και μπορεί το 2016 να ήταν μια χρονιά που "λάβωσε" τη συγκεκριμένη σειρά λόγω Galaxy Note 7, οι κορεάτες όμως δεν φαίνεται να το βάζουν κάτω. Η αντεπίθεση ξεκίνησε με τα νέα Galaxy S8 και S8+ και φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί με το Galaxy Note 8.


Είχαμε γράψει πριν 1 μήνα περίπου, ότι η Samsung, που μόλις είχε παρουσιάσει το S8, εργάζεται ήδη πάνω στο επόμενο Note. Αυτό, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, επιβεβαιώνεται και μάλιστα οι πληροφορίες λένε για οθόνη μεγαλύτερη από εκείνη του S8+. Συγκεκριμένα το νέο Galaxy Note 8 θα διαθέτει οθόνη 6.3''.

Αυτό βέβαια είναι κάτι ο οποίο σηκώνει συζήτηση μιας και η νέα τάση θέλει πιο μακρόστενες συσκευές με ψηλές οθόνες. Όταν μάλιστα η αναλογία είναι 18.5:9, τότε η περιοχή της οθόνης είναι κάπως μικρότερη απ` ότι θα ήταν με αναλογία 16:9. Από την άλλη όμως η οθόνη θα είναι σαφώς ψηλότερη κάτι το οποίο θα μπορούσε να σημαίνει πιο δύσχρηστη για άτομα με μικρά χέρια ή για εκείνους που θα θέλουν να χρησιμοποιούν τη συσκευή με το ένα χέρι. Κάπως έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το S8+, το οποίο κατάφερε να διαθέτει ένα πάνελ 6.2'' αρκετά όμως μαζεμένο.

Εκτός αυτών, οι πληροφορίες έρχονται να επιβεβαιώσουν μια ακόμα φήμη, εκείνη που μιλούσε για dual camera στο Galaxy Note 8. Άρα πρακτικά οι σημαντικές διαφορές μεταξύ Note 8 και S8 θα είναι σίγουρα το μέγεθος της οθόνης, οι κάμερες αλλά και η ύπαρξη (λογικά) γραφίδας.

Όλες αυτές οι πληροφορίες μας έρχόνται από χρήστη του Weibo, ο οποίος έχει αποδειχτεί αρκετά φερέγγυος στο παρελθόν όσο αφορά θέματα Samsung συσκευών, αλλά εμείς (όπως και εσείς) εξακολουθούμε να κρατάμε μικρό καλάθι, όπως πάντα εξάλλου, και να περιμένουμε πιο επίσημες ανακοινώσεις.

Α.δ.

#SamsungGalaxyNote8

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π