Αναζήτηση
  • SZ Team©

Press render μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το Galaxy Note 9


Το δυνατό χαρτί της Samsung για φέτος αναμένεται να είναι για ακόμα μια φορά η νεότερη συσκευή της σειράς "Note" και πιο συγκεκριμένα το Note 9. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται στις 9 Αυγούστου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ροή ειδήσεων και πληροφοριών σχετικά με το επερχόμενο flagship μειώνεται. Το αντίθετο μάλιστα.


Αυτή τη φορά ένα promo poster έρχεται για να μας αποκαλύψει αρκετά πράγματα σχετικά με το Galaxy Note 9. Ήδη και από παλαιότερες αναρτήσεις, έχουμε εμπεδώσει το γεγονός ότι το Galaxy Note 9 έρχεται με ελάχιστες διαφοροποιήσεις σε επίπεδο design σε σύγκριση με το προγενέστερο Note 8. Και στην φετινή έκδοση θα υπάρχει το S-Pen, αλλά σύμφωνα με το παραπάνω poster, το S-Pen του Galaxy Note 9 θα είναι διαθέσιμο σε μια πρωτότυπη κίτρινη απόχρωση.


Κοιτώντας καλύτερα την εικόνα βλέπουμε ότι στο τελείωμα το S-Pen είναι στην ίδια απόχρωση με εκείνη της πλάτης της συσκευής. Επιπλέον στο πίσω μέρος διακρίνουμε τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε κάθε πληροφορία σχετικά με under-display σαρωτή αποδεικνύεται αναληθής. Και κάπου εκεί υπάρχει και η dual camera μαζί με το LED flash και κάποιους αισθητήρες.

Πάντως αν και μέχρι στιγμής το Galaxy Note 9 δεν μας εντυπωσιάζει ιδιαίτερα, καλό θα ήταν να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωσή του μήπως η Samsung μας κρατάει το... καλό για το τέλος.

Α.δ.

#Samsung #SamsungGalaxyNote9

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π