Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Galaxy Note 9 Pure White έρχεται στις 23 Νοεμβρίου


Σε μερικές μέρες μπαίνουμε και επίσημα στον χειμώνα, μια εποχή με γιορτινό... DNA, αλλά και τις περισσότερες χιονισμένες μέρες του χρόνου. Η Samsung φαίνεται ότι θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό και στις 23 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει την Pure White έκδοση του Galaxy Note 9. Η συγκεκριμένη πληροφορία μας έρχεται από τον πάντα αξιόπιστο Evan Blass, χωρίς όμως ωστόσο να υπάρχει και κάποια επίσημη επιβεβαίωση.


Σύμφωνα και με την εικόνα που βλέπουμε παραπάνω (δεν είναι official) το Pure White Note 9 αναμένεται με σώμα σε πλήρως λευκή απόχρωση, πλαίσιο από αλουμίνιο, ενώ και το S-Pen ακολουθεί την λογική της υπόλοιπης συσκευής και είναι και αυτό σε μια κατάλευκη απόχρωση. Και έτσι το Note 9 μαζί με την Pure White έκδοση θα κυκλοφορεί επίσημα σε 6 αποχρώσεις: Metallic Copper, Lavender Purple, Ocean Blue, Midnight Black και το Cloud Silver, το οποίο προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ.

Η Samsung προσφέρει το Galaxy Note 9 στα 1.000$ για την αγορά του Ταϊβάν (έκδοση 6/128). Η έκδοση με τα 512GB εκτοξεύεται στα 1.250$, αλλά οι Κορεάτες για να "γλυκάνουν το χάπι" δίνουν δώρο μια microSD χωρητικότητας 512GB και έτσι ο αποθηκευτικός χώρος του Note 9 φτάνει το 1TB. Ευτυχώς τα πράγματα στην Ελλάδα είναι ελαφρώς καλύτερα με την έκδοση 6/128 να κοστίζει αυτή τη στιγμή 770€ και η έκδοση 8/512 να είναι στα 970€.

Όπως καταλαβαίνετε οι τιμές για το Note 9 είναι ήδη ψηλά, αλλά τουλάχιστον το Pure White Note 9 δεν θα κοστίζει ακόμη περισσότερο.

Α.δ.

#Samsung #SamsungGalaxyNote9

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π