Αναζήτηση
  • SZ Team©

Είναι επίσημο: η Samsung ανακοινώνει το Galaxy Note 9 στις 9 Αυγούστου


Είναι επίσημο, η Samsung θα ανακοινώσει το Galaxy Note 9 στις 9 Αυγούστου σε event το οποίο θα γίνει στην Νέα Υόρκη. Η είδηση ήρθε μέσω των προσκλήσεων που άρχισε να στέλνει η εταιρεία.


Η αλήθεια είναι ότι για το Galaxy Note 9 δεν γνωρίζουμε και πολλά πράγματα. Ίσως γιατί θα είναι ελάχιστα αυτά που θα έχουν αλλάξει σε σύγκριση με το Note 8, όπως για παράδειγμα η θέση του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, η οποία θα βρίσκεται ακριβώς κάτω από το camera setup, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν δαχτυλιές στους αισθητήρες, όπως συνέβαινε με το περσινό μοντέλο.

Το Note 9 θα κυκλοφορήσει με 2 διαφορετικούς επεξεργαστές, τον Exynos 9810 για τις περισσότερες αγορές και τον Snapdragon 845 για τις αγορές των ΗΠΑ και της Κίνας. Η ram αναμένεται να είναι τουλάχιστον 6GB, ενώ για τον αποθηκευτικό χώρο έχει ακουστεί μέχρι και 512GB, αλλά αφού δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ας μείνουμε με τις κλασικές επιλογές των 64GB, 128 και 256GB.

Κοιτάζοντας το προσκλητήριο στην παραπάνω εικόνα το S Pen button αποτελεί το κεντρικό θέμα και ίσως αυτό να σημαίνει ότι το Note 9 θα διαθέτει αναβαθμισμένες και νέες λειτουργίες αναφορικά με την γραφίδα. Εξάλλου το συγκεκριμένο είναι ένα κομμάτι το οποίο έχει δεχτεί τις λιγότερες αλλαγές τα τελευταία χρόνια, οπότε ίσως έχει έρθει η ώρα για ανανέωση.

Όπως και να `χει από τα παραπάνω κρατάμε την ημερομηνία παρουσίασης του Note 9 και αναμένουμε το επόμενο διάστημα περισσότερες και πιο.... επίσημες πληροφορίες.

Α.δ.

#Samsung #SamsungGalaxyNote9

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π