Αναζήτηση
  • SZ Team©

Μέγα διαρροή: ονομασία, χαρακτηριστικά και εικόνες για το Galaxy S10e

Όλα τα τεχνολογικά sites το τελευταίο διάστημα καταναλώνουν αρκετό χρόνο με την επερχόμενη S10 line της Samsung. Και φυσικά το SmartphonerzGR δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση. Αυτή τη φορά όμως η διαρροή είναι μεγάλη και μας αποκαλύπτει την επίσημη ονομασία, φωτογραφίες, αλλά και χαρακτηριστικά του πιο αδύναμου εκ των 3 συσκευών, το S10 lite.


Να ξεκινήσουμε από το όνομα, το S10 Lite το ξεχνάμε, αφού η επίσημη ονομασία της συσκευής θα είναι S10e. Η ονομασία αυτή επιβεβαιώνεται τόσο από τις παρακάτω εικόνες, όσο και από το Taiwanese NBTC agency.Συνεχίζουμε με την selfie camera, η οποία όπως διαπιστώνουμε από τις εικόνες, περικλείεται μέσα σε ένα punch-hole, το οποίο όμως είναι αρκετά παχύ. Οπότε η Samsung μάλλον δεν έψαξε να βρει κάποιον τρόπο να καμουφλάρει το punch-hole, τουλάχιστον όχι στην πιο οικονομική έκδοση της S10 line.


Την ώρα που S10 και S10+ θα έχουν curved οθόνες 6.1'' και 6.4'' αντίστοιχα και in-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, το S10e θα διαθέτει οθόνη flat 5.8'' με τον σαρωτή να βρίσκεται στα πλάγια της συσκευής, μαζί με το power button.Και μπορεί σε προηγούμενο άρθρο να είδαμε αρκετές εικόνες από τα επερχόμενα S10, εντούτοις δεν υπήρχε εικόνα το S10e από την πλευρά με τον σαρωτή. Αυτή τη φορά βλέπουμε και αυτή την εικόνα παρακάτω:Τα Galaxy S10e, S10 και S10+ θα ανακοινωθούν στις 20 Φεβρουαρίου, ενώ οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν μια μέρα μετά.


Α.δ.


#Samsung #Galaxy #S10e

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π