Αναζήτηση
  • SZ Team©

Samsung Galaxy S8: φωτο-διαρροή, χαρακτηριστικά, ημερομηνία παρουσίασης και τιμή


Το έχουμε ξαναγράψει: το Galaxy S8 είναι το most αναμενόμενο κινητό για το 2017 και στο άκουσμα οποιασδήποτε πληροφορίας ή φήμης για αυτό το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Και από χτες οι φανατικοί του συγκεκριμένου μοντέλου έχουν έναν λόγο παραπάνω για να χαίρονται, καθώς κυκλοφόρησαν νέες φωτο-διαρροές του επερχόμενου μοντέλου καθώς και αναλυτικά χαρακτηριστικά αυτού.

Ξεκινώντας από το μέγεθος της οθόνης του S8 θα υπάρχουν 2 εκδόσεις, μια με οθόνη 5.8'' και μια με 6.2'' τύπου Super AMOLED και οι δύο και με ένα ασυνήθιστο aspect ratio 18.5:9. Το πλαίσιο θα είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό του LG G6, ενώ η οθόνη θα υποστηρίζει 3D Touch αλλά για έναν περίεργο λόγο μόνο στο κάτω μέρος αυτής.


Το "μικρό" S8 (5.8'') θα έχει μπαταρία 3000mAh, ενώ το μεγαλύτερο 3500mAh μια όχι και τόσο σημαντική διαφορά, αν αναλογιστούμε τις τεράστιες οθόνες και την ενέργεια που αυτές θα καταναλώνουν. Αυτό που θα μετρήσει κυρίως είναι ο επεξεργαστής που θα είναι ένας εκ των Snapdragon 835 ή ο νέος Exynos. Και οι δύο εκδόσεις θα έρθουν με 11% καλύτερη απόδοση συγκριτικά με το S7, 23% ταχύτερα γραφικά αλλά και 20% μεγαλύτερη ενεργειακή κατανάλωση, οπότε περιμένουμε καλή διαχείριση μπαταρίας, γιατί αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα.

Η ram παραμένει στα 4GB, αλλά ο αποθηκευτικός χώρος ανεβαίνει στα 64GB και με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Επίσης η κάμερα παραμένει ίδια με αυτή του S7, δηλαδή ανάλυσης 12Mp με διάφραγμα f/1.7, ωστόσο υποστηρίζει μια νέα λειτουργία οπτικής αναζήτησης του αντικειμένου ή κάποιου κειμένου που έχει φωτογραφήσει κάποιος, για παράδειγμα κάτι που θέλει να ψωνίσει και θέλει να κάνει κάποια αναζήτηση για αυτό στο ίντερνετ.

Η selfia-camera θα είναι ανάλυσης 8Mp με διάφραγμα και πάλι f/1.7 και ένα σαρωτή ίριδας ακριβώς δίπλα της. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει μετακινηθεί στο πίσω μέρος της συσκευής, αλλά όχι στο σημείο που θα περίμενε κανείς, κάτω από την κάμερα. Στην κάτω πλευρά του S8 διακρίνεται η θύρα USB-TypeC καθώς και η υποδοχή για ακουστικά, κάτι που σημαίνει πως η Samsung δεν επέλεξε να ακολουθήσει την Apple στο συγκεκριμένο θέμα και να απαλλαγεί από αυτή.

Το Galaxy S8 θα τρέχει out of the box Android Nougat και θα έχει την περίφημη Bixby μέσα στις λειτουργίες του, μια βοηθό πολύ καλύτερη από τους ανταγωνιστές της Google και της Apple μιας και θα είναι σε θέση να διαχειριστεί πιο πολύπλοκες και σύνθετες εντολές και θα ενεργοποιείται μέσω ενός κουμπιού που θα βρίσκεται στο πλαϊνή πλευρά του S8.

Επιβεβαιώνεται επίσης η φήμη του Samsung Dex, η δυνατότητα της συσκευής να παραμένει ανοιχτή κατά τη διάρκεια σύνδεσής της με κάποια οθόνη και πληκτρολόγιο μέσω κάποιου dock, το οποίο θα πωλείται ξεχωριστά.

Πάμε και στο κερασάκι της τούρτας που δεν είναι άλλο από την επίσημη ημερομηνία παρουσίασης του Galaxy S8. Αυτή λοιπόν θα είναι στις 29 Μαρτίου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, ενώ οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν την 21η Απριλίου. Και για το τέλος κρατήσαμε τις τιμές: το μικρό S8 θα πωλείται στα 799€ ενώ η μεγαλύτερη έκδοση στα 899€. Με τις υγείες σας...!

Α.δ.

#Samsung

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π