Αναζήτηση
  • SZ Team©

Πρόβλημα με το Galaxy S8: κοκκινίζει η οθόνη σύμφωνα με χρήστες


Εαν σπεύσατε να παραγγείλετε το Samsung Galaxy S8, σίγουρα θα ανυπομονείτε να το πιάσετε στα χέρια σας. Κάποιοι λίγο πιο τυχεροί και δικτυωμένοι ίσως το κρατάνε ήδη στα χέρια τους. Σε οποια και από τις παραπάνω κατηγορίες να ανήκετε, θα πρέπει να ενημερωθείτε απλά για ένα μικρό θεματάκι.

Όχι, το Galaxy S8 δεν εκρήγνυται σαν τους "προγόνους" του... (Galaxy Note 7). Κάποιοι τυχεροί που το έχουν ήδη αγοράσει διαμαρτυρήθηκαν ότι παρουσιάστηκε μια κόκκινη απόχρωση στην οθόνη του S8 (red tint problem). Βέβαια, η Samsung, η οποία ενημερώθηκε άμεσα για τα περιορισμένα (μέχρι στιγμής) περιστατικά, υποστηρίζει ότι έχει ενημερώσει τους χρήστες που αντιμετωπίζουν το φαινόμενο αυτό να το διορθώσουν οι ίδιοι, απλά μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις της συσκευής και ενεργοποιώντας τη βελτιστοποίηση χρωμάτων. Δεν είναι κάτι σημαντικό, σύμφωνα με τους Κορεάτες.


Εμπειρογνώμονες που ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο θέμα θεωρούν ότι αυτή η κοκκινωπή απόχρωση ίσως να οφείλεται στην τεχνολογία εξισορρόπησης χρώματος που χρησιμοποιεί η Samsung στη συγκεκριμένη συσκευή. Κάποιοι άλλοι βέβαια, υποστηριζουν πως το πρόβλημα αυτό οφείλεται σε ελαττωματικό τσιπ του ακουστικού που προκαλεί τη συγκεκριμένη δυσλειτουργία.

Σίγουρα, ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά η Samsung έρχεται από μια δύσκολη χρονιά και προφανώς μια ακόμη αστοχία υλίκού είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε. Όπως και να `χει, αν αποκτήσατε το S8 ή σκοπεύετε να το αποκτήσετε και αντιμετωπίσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα, καλό θα ήταν να μας το αναφέρετε. Γιατί ό,τι και να κυκλοφορεί η καλύτερη και πιο αξιόπιστη πηγή είστε εσείς οι ίδιοι, οι χρήστες των συσκευών.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π