Αναζήτηση
  • SZ Team©

Press renders για τα Galaxy S9 και S9+ σε Lilac Purple απόχρωση


Και ενώ μετράμε ήδη αντίστροφα για την επίσημη παρουσίαση των νέων Galaxy S9 και S9+ από την Samsung σε event που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου, οι πληροφορίες αλλά και τα renders συνεχίζουν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και να μας δίνουν ολοένα και καλύτερη εικόνα για το τι να περιμένουμε σε μερικές μέρες από σήμερα.

Αυτή τη φορά οι εικόνες αφορούν μια συγκεκριμένη απόχρωση στην οποία θα κυκλοφορήσουν τα S9 και S9+, το Lilac Purple. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι μόλις η μια από τις συνολικά 4 που θα χρωματίσουν τα επερχόμενα Galaxy. Τα υπόλοιπα χρώματα θα είναι Midnight Black, Titanium Gray και Coral Blue.


Τα συγκεκριμένα renders επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά την ύπαρξη dual camera system μόνο στο Galaxy S9+, αφού το S9 θα διαθέτει πίσω μονό αισθητήρα. Επίσης επιβεβαιώνεται και η νέα θέση του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος πλέον βρίσκεται ακριβώς κάτω από τις κάμερες, μια θέση σαφώς καλύτερη από αυτή που ήταν στα S8 και S8+.


Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας τουλάχιστον από τους 2 αισθητήρες στο Galaxy S9+ θα είναι ο Sony IMX345, ενώ το διάφραγμα θα κυμαίνεται μεταξύ f/1.5 και f/2.4 και θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα για 480fps slow-mo video capture. Τόσο το Galaxy S9 όσο και το S9+ θα τρέχουν Android Oreo μέσω του Samsung Experience 9 και όλα αυτά υπό την καθοδήγηση του Snapdragon 845, ο οποίος θα συνδυάζεται με 4GB ram στην περίπτωση του S9 και με 6GB ram στο S9+.

Α.δ.

#Samsung #SamsungGalaxyS9 #SamsungGalaxyS9

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π