Αναζήτηση
  • SZ Team©

Και όμως, στη Samsung εργάζονται ήδη πάνω στο Galaxy S9 και το Note 8!Τι και αν το Galaxy S8 μετράει μέρες? Οι Κορεάτες βάλθηκαν να μας τρελάνουν. Και έτσι πληροφορίες λένε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό του επόμενου flagship για το 2018. Ναι, καλά καταλάβατε, μιλάμε για το Samsung Galaxy S9!

Συγκεκριμένα οι Κορεάτες έχουν αρχίσει να δουλεύουν πάνω στην οθόνη του S9, ενώ ταυτόχρονα βελτιστοποιούν τη διαδικασία ελέγχου της ποιότητας των συσκευών, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν "ευέξαπτες" συσκευές. Βλεπετε, το πάθημα με το Note 7 τους έγινε μάθημα εκεί στην Κορέα και τελικά ίσως γίνουν περισσότερο σχολαστικοί από ποτέ.

Όμως τα νέα δεν σταματούν εδώ. Η Samsung εργάζεται ήδη πάνω στο επόμενο Note (Note 8 θα ονομαστεί λογικά), το οποίο έχει κωδικό όνομα: Great. Οι φήμες λένε για οθόνη 6.32'', σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος και κάτω από το γυαλί της οθόνης, καθώς και virtual home button. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που δήλωσαν δυσαρέσκεια με το fingerprint και τη θέση αυτού στα S8 και S8+, μιας και πολλές φορές ο φακός της κάμερας, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, λερώνεται με τις 'δαχτυλιές" των χρηστών. Και προφανώς η Samsung ίσως να το έλαβε σοβαρά υπόψη της το συγκεκριμένο γεγονός και αποφάσισε την αλλαγή στη θέση του σαρωτή. Ποιός ξέρει, θα το μάθουμε στα αποκαλυπτήρια του Note 8.

Α.δ.

#SamsungGalaxyS9 #SamsungGalaxyNote8

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π