Αναζήτηση
  • SZ Team©

Οι πρώτες live φωτογραφίες του flip phone W2018 της Samsung


Τα θυμάστε τα flip phones? Ναι εκείνα με το πορτάκι, τα άνοιγες και πάνω ήταν η οθόνη και κάτω το πληκτρολόγιο. Η Samsung πάντως φαίνεται να μην τα έχει ξεχάσει και ήδη από το 2016 είχε κυκλοφορήσει το W2017, μια συσκευή η οποία τα πήγε αρκετά καλά στις πωλήσεις. Και όπως ήταν αναμενόμενο, η Samsung βλέποντας την πετυχημένη πορεία του W2017 ετοίμασε τον διάδοχό του με κωδική ονομασία SM-G9298, που μάλλον σαν επίσημη ονομασία θα έχει το W2018.

Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις πρώτες live εικόνες από το επερχόμενο μοντέλο της Samsung. Το πρώτο που διακρίνουμε είναι οι δύο οθόνες αφής, μια στην εξωτερική επιφάνεια και μια στην εσωτερική. Στην πίσω πλευρά της συσκευής υπάρχει η κάμερα με το flash, ενώ εκεί βρίσκεται και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στην εξωτερική οθόνη βλέπουμε ότι εμφανίζεται το always-on display που μας έχει συνηθίσει η Samsung, ενώ στην εσωτερική οθόνη τα πράγματα φαίνονται να είναι αρκετά απλά και λιτά με κάποιο basic user interface. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της συσκευής είναι ότι θα διαθέτει προ-εγκατεστημένο το Microsoft Office, σύμφωνα με την εικόνα που βλέπουμε στην home screen.

Το W2018 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας (όπως συνέβη και με το W2017 - δυστυχώς), ενώ σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες θα διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 821AB.

Και οι δύο οθόνες θα είναι 4.2'' Full HD, η πίσω κάμερα θα είναι ανάλυσης 12Mp, ενώ η μπροστινή 5Mp. Η συσκευή θα τρέχει Android 6.0 Marshmallow και θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και Samsung Pay.


Α.δ.

#Samsung

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π