Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το foldable Galaxy F της Samsung σε concept video


Η αλήθεια είναι ότι όσο "καυτός" ήταν ο Οκτώβρης που μας πέρασε με την πληθώρα νέων smartphones που ανακοινώθηκαν, άλλο τόσο ήρεμα κύλησαν οι πρώτες μέρες του Νοέμβρη. Η Samsung όμως φρόντισε να ταράξει την ηρεμία αυτή με την παρουσίαση της Flex Infinity οθόνης που θα δούμε στο πρώτο foldable smartphone της εταιρείας μέσα στο 2019.

Για τη συγκεκριμένη τεχνολογία έχουν ακουστεί και γραφτεί τόσα πολλά για αρκετά χρόνια, αλλά όλα δείχνουν ότι είμαστε πλέον πολύ κοντά στο επόμενο trend στον κόσμο των smartphones.

Και είναι λογικό τέτοια νέα να μην περνάνε ανεκμετάλλευτα. Έτσι το γνωστό κανάλι του Youtube, Concept Creator, δημιούργησε ένα video στο οποίο μας παρουσιάζει το Galaxy F (η ονομασία δεν είναι ακόμα επίσημη), όπου έχουν συγκεντρωθεί όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το επερχόμενο μοντέλο της Samsung. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά όμορφο και μας δίνει μια σφαιρική εικόνα του πως θα μπορούσε να είναι η συσκευή με την αναδιπλούμενη οθόνη. Αλλά και πάλι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι βλέπουμε ένα concept phone και ότι το τελικό προϊόν μπορεί να παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικό.


Το μόνο σίγουρα και βάσει των στοιχείων που η ίδια η Samsung έδωσε στη δημοσιότητα, η νέα οθόνη θα είναι 7.3'' όταν είναι ανοιχτή με ανάλυση 1536 x 2152 (420ppi), ενώ όταν θα διπλώνει το μέγεθός της θα είναι 4.58'' με ανάλυση 840 x 1960 με αναλογία 21:9 και 420ppi και πάλι.

Α.δ.

#Samsung #FlexInfinityDisplay

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π