Αναζήτηση
  • SZ Team©

Screen protectors δείχνουν teardrop notch για το Huawei P30 Pro


Η Huawei ετοιμάζει πυρετωδώς την νέα P30 σειρά. Βέβαια έχουμε ακόμα αρκετό καιρό μπροστά μας, δεδομένου ότι η ανακοίνωση αναμένεται αρχές της ερχόμενης άνοιξης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς εδώ, στο SmartphonerzGR, δεν θα ανακαλύψουμε πληροφορίες προκειμένου να σας τις μεταφέρουμε και να αρχίζουμε σιγά σιγά να ξετυλίγουμε το κουβάρι της P30 line.


Huawei P30 Pro screen protector

Οι πρώτες εικόνες λοιπόν που κυκλοφόρησαν δεν μας δείχνουν κάποια συγκεκριμένη συσκευή, ακριβώς. Είναι screen protectors για το P30 Pro. Και αν τελικά επιβεβαιωθεί το design που προκύπτει από αυτά τα protectors, τότε μπορούμε να μπούμε με σιγουριά ότι η Hauwei επέλεξε (τουλάχιστον για την Pro έκδοση) να μην ακολουθήσει τον δρόμο του νέου trend του in-display selfie camera. Οι εικόνες δείχνουν στην μια περίπτωση notch τύπου teardrop, ενώ στην άλλη περίπτωση υπάρχει μια εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης και στο κέντρο.


Galaxy S10 and S10+ vs Huawei P30 Pro screen protectors

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η ίδια πηγή αποκάλυψε αντίστοιχα screen protectors για τα επερχόμενα Galaxy S10 και S10+, τα οποία σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, θα διαθέτουν in-display selfie camera (με έναν αισθητήρα και δυο αντίστοιχα). Και είναι λογικό τα protectors να μην έχουν καθόλου εγκοπές, αφού όλα (κάμερες και sensors) θα προστατεύονται κάτω από ένα ενιαίο γυαλί. Στην περίπτωση όμως του Huawei P30 Pro, τα πράγματα φαίνονται να είναι διαφορετικά.

Όπως και να `χει είναι ακόμα αρκετά νωρίς για την P30 σειρά της Huawei, οπότε αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες προκειμένου να σκιαγραφήσουμε καλύτερα το προφίλ των νέων συσκευών μιας άκρως πετυχημένης και εμπορικής σειράς, όπως αυτή της σειράς "P".

Α.δ.

#Huawei #HuaweiP30Pro