Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το tri-bezel-less Sharp Aquos R Compact με οθόνη 4.9''


Οκ, μπορεί η Sharp να μην είναι και το πρώτο όνομα στον κόσμο των smartphones, αλλά το προσπαθεί. Με την παρουσίαση του Aquos R πριν μερικούς μήνες η Sharp θέλησε να μπει και αυτή με τη σειρά της στην νέα κατηγορία των bezel-less συσκευών. Και φαίνεται πως τώρα ήρθε η στιγμή να μπει και στην κατηγορία των Compact συσκευών ανακοινώνοντας το Sharp Aquos R Compact.


Το Aquos R Compact διαθέτει tri-bezel-less σχεδιασμό, αν και ξεφεύγει λίγο από αυτά που έχουν συνηθίσει τα μάτια μας τόσο καιρό. Βλέπετε, στο άκουσμα tri-bezel-less ο νους μας πάει σε Xiaomi Mi MIx 2, σε Maze Alpha και τόσες άλλες προτάσεις. Στην περίπτωση του Aquos R Compact όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Η συσκευή θυμίζει κάτι από Samsung Galaxy S3 (ναι, εκείνο το παλιό) αλλά με πινελιές από το μέλλον. Η οθόνη του είναι 4.9'' IGZO. Το Aquos R Compact συγκαταλέγεται στις mid-range προτάσεις και ένας από τους λόγους είναι και ο επεξεργαστής Snapdragon 660 που διαθέτει, ενώ παράλληλα τρέχει Android 8.0 Oreo out of the box παρακαλώ!

Το πακέτο ram/rom είναι 3/32GB, ενώ διαθέτει 2 κάμερες στο σύνολο, μια πίσω 16.4Mp και μια μπροστά 8Mp. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 2500mAh και η συσκευή διαθέτει πιστοποίηση για αντοχή σε νερό και σκόνη κάτι που είναι πραγματικά εντυπωσιακό για συσκευή της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Το Sharp Aquos R Compact θα είναι διαθέσιμο σε αρκετές χρωματικές επιλογές: Amethyst Purple, Diamond Yellow, Tourmaline Black και Moon White. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν προς τα τέλη του 2017 και θα αφορούν για αρχή αποκλειστικά την αγορά της Κίνας.

Α.δ.

#Sharp #Snapdragon660

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π