Αναζήτηση
  • SZ Team©

Sharp AQUOS R2 επίσημα με high-end χαρακτηριστικά και έξυπνη κάμερα


Η αλήθεια είναι ότι η Sharp το παλεύει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Προσπαθεί να κερδίσει και αυτή με την σειρά της ένα κομμάτι από την πίτα της παγκόσμιας αγοράς των smartphones. Σίγουρα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν είναι και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, αλλά δεν το βάζει κάτω. Αυτή τη φορά η προσπάθεια συνεχίζεται με μια νέα συσκευή, το Aquos R2 με notched οθόνη, αλλά και ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: μια αποκλειστική κάμερα για video recording.


Η οθόνη της συσκευής είναι 6'' IGZO IPS panel, αναλογία 19:9, ανάλυση WQHD+ (1440 x 3040) και 100Hz refresh rate. Τα υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά συνεχίζονται με το επεξεργαστή Snapdragon 845 συνδυασμένο με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο μέχρι και 400GB μέσω microSD. Η μπαταρία είναι 3130mAh και η συσκευή τρέχει Android Oreo 8.0.


Πάμε τώρα και στις κάμερες του Aquos R2. Μπροστά υπάρχει κάμερα 16.3Mp, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει dual camera με έναν αισθητήρα ανάλυσης 16.3Mp μόνο για video recording και έναν αισθητήρα 22.6Mp για φωτογραφικές λήψεις. Ο αισθητήρας που αφορά αποκλειστικά το video recording έρχεται με πολλά καλούδια. Ανάλυση 4K, ultra-wide angle, ενώ δεν λείπει και η AI... ταυτότητα της κάμερας, αφού κατά την διάρκεια της λήψης video μπορεί να τραβάει αυτόματα και φωτογραφίες. Όλα αυτά μαζί με τον σταθεροποιητή εικόνας μπορείτε να τα απολαύσετε στο παρακάτω video:


Επιπλέον αξίζει να αναφέρουμε ότι το Sharp Aquos R2 διαθέτει πιστοποίηση IPX5/IPX8/IPX6, Dolby Vision και Dolby Atmos για αξεπέραστη εμπειρία ήχου. Για τιμή και διαθεσιμότητα η Sharp δεν έκανε προς το παρόν κάποια ανακοίνωση.

Α.δ.

#Sharp #SharpAquosR2 #Snapdragon845

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π