Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Sharp Aquos S3 mini με notch display


Μπορεί το Sharp Aquos S3 να το περιμένουμε ακόμα, όμως σήμερα και χωρίς καμία προειδοποίηση, ανακοινώθηκε η mini έκδοση της συσκευής. Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει γιατί η Sharp επέλεξε να ανακοινώσει πρώτα την mini έκδοση, αλλά ούτε και την επιλογή "mini" στην ονομασία, αφού μιλάμε για μια συσκευή με οθόνη 5.5''! Προφανώς η Sharp ξέρει καλύτερα.


Το Sharp Aquos S3 mini διαθέτει οθόνη 5.5'' με αναλογία 17:9 και ανάλυση 1080 x 2040. Στο πάνω μέρος της οθόνης υπάρχει notch, το οποίο μας θυμίζει πολύ το περσινό Aquos S2.

Ο επεξεργαστής της συσκευής είναι ο Snapdragon 630 και συνδυάζεται με 6GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μονός αισθητήρας ανάλυσης 16Mp με f/2.0 και PDAF. Μπροστά όμως υπάρχει selfie camera 20Mp και αποτελεί σαφώς μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το Aquos S2 και την selfie camera των 8Mp. Πάντως τόσο η μπροστινή όσο και η πίσω κάμερα διαθέτουν AI λειτουργίες και δυνατότητες, όπως εξάλλου προστάζει η μόδα.

Το Sharp Aquos S3 mini τρέχει Android Nougat 7.1 και διαθέτει μπαταρία 3020mAh, η οποία φορτίζει μέσω θύρας USB-C. Όσο για το ξεκλείδωμα της συσκευής, αυτό πραγματοποιείται είτε μέσω διαδικασίας face unlock με χρήση της μπροστινής κάμερας, είτε με τον παραδοσιακό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά.

Όσο για την τιμή του Sharp Aquos S3 mini, αυτή θα είναι στα 250$, ενώ η συσκευή είναι διαθέσιμη από σήμερα για προ-παραγγελία μέσω του JD.com.

Α.δ.

#Sharp #SharpAquosS3mini

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π