Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Sharp ετοιμάζει συσκευή με το μεγαλύτερο screen-to-body ratio


Ζούμε στην εποχή των full-screen smartphones. Το Xiaomi Mi Mix και έπειτα το Mi Mix 2 ήταν οι συσκευές που έδωσαν νέα πνοή στο design των smartphones, ένα design το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή φαινόταν να μην έχει πλέον ούτε φαντασία αλλά ούτε και κάποια καινοτομία.


Όμως (και για να εμπλουτίσουμε λίγο τις εγκυκλοπαιδικές μας γνώσεις) η Xiaomi δεν ήταν η πρώτη εταιρεία που είχε την ιδέα του full-screen. Ήταν όμως η πρώτη που έκανε την ιδέα πράξη με το σωστό τρόπο. Η εταιρεία η οποία κυκλοφόρησε την πρώτη full-screen συσκευή ήταν η Sharp με το Crystal 305SH πίσω στο 2014. Η συσκευή αυτή βέβαια ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό και έτσι η Xiaomi έκανε το μεγάλο βήμα και τελικά πήρε τις δάφνες.


Τον Αύγουστο του 2017 η Sharp έκανε την δεύτερη απόπειρα με το Aquos S2, αλλά και αυτή τη φορά εξαιτίας κάποιων λάθος χειρισμών η συσκευή δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Όμως εκεί στην Sharp φαίνεται να μην το βάζουν κάτω και έτσι, δια στόματος Zhongsheng Luo, GLOBAL CEO της Sharp Infocus Mobile, ενημερωθήκαμε ότι η εταιρεία σκοπεύει να παρουσίασει μέσα στο 2018 smartphone το οποίο θα έχει την μεγαλύτερη αναλογία screen-to-body που θα έχουμε δει ποτέ. Ταυτόχρονα σκοπεύουν να παρουσιάσουν επιπλέον μια συσκευή με τον τίτλο της πιο φτηνής three-bezel-less συσκευής στον κόσμο.

Πολλά υπόσχονται, αλλά κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί η Sharp δεν μας έχει πείσει μέχρι στιγμής, αλλά δεν μπορούμε να της αφαιρέσουμε το δικαίωμα να ξαναπροσπαθήσει.

Α.δ.

#Sharp

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π