Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Sharp παρουσιάζει στις 17/7 τα πρώτα εντελώς bezeless smartphones


Ο όρος bezel-less έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα το tri-bezel-less. Όλα ξεκίνησαν με το Xiaomi Mi Mix και μετά η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Λογικό λοιπόν, να αναμένουμε το επόμενο βήμα. Ποιο είναι αυτό? Μα φυσικά μια πλήρως bezel-less συσκευή, μια συσκευή που μπροστά θα έχει μόνο οθόνη και τίποτα άλλο. Είναι εφικτό όμως αυτό? Η Sharp μάλλον μας δίνει την απάντηση.


Η Sharp λοιπόν έχει ετοιμάσει δυο ολοκαίνουριες συσκευές, το FS8016 και το FS8010. Πρόκειται για δυο παρόμοιες συσκευές με διαφορετικούς όμως επεξεργαστές. Το FS8016 θα έχει τον Snapdragon 660, ενώ το FS8010 τον Snapdragon 330. Και οι δυο συσκευές θα μας έρθουν με δυο επιλογές όσο αφορά τη ram, 4GB και 6GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος και στις δυο περιπτώσεις θα είναι 64GB.

Οι ομοιότητες συνεχίζονται και στην οθόνη, όπου και οι δυο θα έχουν 5.5'' με ανάλυση 2048Χ1080p και πραγματικά υψηλή αναλογία οθόνης - σώματος. Επίσης και οι δυο συσκευές θα διαθέτουν dual camera 12Mp + 8Mp, ενώ θα τρέχουν Android 7.1.1.


Η επίσημη ανακοίνωση των δυο νέων συσκευών από την Sharp θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου.

Σίγουρα αναμένουμε με ανυπομονησία αλλά και περιέργεια το συγκεκριμένο event παρουσίασης, δεδομένου ότι πρόκειται για τις πρώτες εντελώς bezel-less συσκευές που θα κυκλοφορήσουν. Σαφώς και πρόκειται για mid-range επιλογές, αλλά σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Και κάπως έτσι ο ανταγωνισμός συνεχίζεται περιμένοντας να δούμε αντίστοιχες προτάσεις από τους κορυφαίους του είδους, αλλά αυτή τη φορά με high-end συσκευές. Για να δούμε ποιος θα είναι τελικά ο νικητής...!

Α.δ.

#Sharp

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π