• SZ Team©

Το smartphonerz στο 7ο Συνέδριο INFOCOM - Mobile Connected WorldΤην είχε τη ζέστη του σήμερα, αυτό όμως δεν εμπόδισε το smartphonerz να είναι εκεί, στο Divani Caravel Hotel, όπου πραγματοποιήθηκε το 7ο Συνέδριο INFOCOM - MOBILE CONNECTED WORLD με μοτο: "MOBILE NOW: Living the day, the SMART Connected Way".

Κατά την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου χαιρετισμό απήυθυνε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κος Νόστης Κώστας, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε χαιρετισμός από τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κο Παππά Νίκο.

Οκ, για να μην σας κουράζουμε με τα διαδικαστικά, ας σας ενημερώσουμε to the point. Το συγκεκριμένο event είχε σαν κύρια θεματική ενότητα το Mobile Connected World. Ουσιαστικά έγινε μια προσπάθεια να καταγραφούν όλες οι ευκαιρίες και προκλήσεις που έχουν δημιουργηθεί αλλά και πρόκειται να δημιουργηθούν λόγω της καλπάζουσας ανάπτυξης στον τομέα του Mobile. Μια ανάπτυξη που έχει να κάνει τόσο με τις νέες και καινοτόμες τεχνολογίες που περιλαμβάνουν οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας, όσο και των βελτιώσεων που αυτές επιφέρουν στην καθημερινότητα του απλού χρηστη αλλά και του επαγγελματία.

Στο Συνέδριο ο κόσμος ήταν πολύς. Εκεί ήταν εκπρόσωποι από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, αλλά και από τον χώρο του business mobile marketing.

Δεν θα χρειαστεί να επεκταθούμε στις εταιρείες που παραβρέθηκαν στο Συνέδριο, όμως θα σταθούμε λίγο παραπάνω (smartphonerz είμαστε!) στις 2 εταιρείες που εκπροσώπησαν τον τομέα των κατασκευαστών smartphones, Sony και Samsung.


Στο περίπτερο της Sony υπήρχε όλη η νέα σειρά Xperia, όπως το Xperia XA1, XZ Premium και XA1 Ultra. Δεν σταθήκαμε ιδιαίτερα εκεί, καθώς πριν περίπου 1 μήνα και κάτι είχαμε την ευκαιρία να επεξεργαστούμε τις νέες συσκευές και να το μοιραστούμε μαζί σας στα πλαίσια της έκθεσης IMAGE + TECH expo στο Μαρούσι. Έτσι το βλέμμα μας στράφηκε ακριβώς δίπλα, εκεί όπου τα παιδιά της Samsung ήταν πρόθυμα να μας δείξουν τα νέα στολίδια της εταιρείας, Galaxy S8 και S8+.


Οκ, είναι πανέμορφα. Όχι ότι είχαμε διαφορετική άποψη, αλλά αν πιάσει κάποιος το S8 ή το S8+ στα χέρια του, τότε διαπιστώνει ότι κρατάει κάτι καλό και ακριβό. Όμορφο design, οθόνη που τα σπάει, ιδιαίτερα βολικά on-screen buttons. Μάλιστα το S8+ (με το οποίο ασχοληθήκαμε κυρίως) έχει διαστάσεις που σε κάνουν να απορείς για τις 6.2'' της οθόνης του. Πολύ καλό πιάσιμο, αν και οι γυάλινες επιφάνειες μπροστά και πίσω τραβάνε τις δαχτυλιές σαν το νέκταρ τη μέλισσα.

Και βέβαια δεν χάσαμε την ευκαιρία να τραβήξουμε ένα video, στο οποίο κάνουμε ένα mini hands on με πρωταγωνιστή το Galaxy S8+. Το συγκεκριμένο video θα έχετε την ευακιρία να το απολαύσετε το κανάλι μας στο Youtube εδώ. (μέχρι το βράδυ θα είναι έτοιμο).

Τελικό συμπέρασμα? Η εμπειρία πολύ καλή, η οργάνωση του event άψογη, οι γνώσεις που αποκομίσαμε πολλές και χρήσιμες. Ευελπιστούμε και σε μελλοντικές τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, καθώς η τεχνολογία τρέχει, οι ευκαιρίες που αναδύονται πολλές και δεν μπορούμε παρά να ακολουθούμε τις εξελίξεις και να δημιουργούμε βασιζόμενοι σε αυτές.

Γιατί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, κο Νόστη Κώστα: "όσοι δεν καταφέρουν να αντιληφθούν το μέλλον που πλέον είναι ορατό "δια γυμνού οφθαλμού", ενδέχεται να καταπλακωθούν από το κύμα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και να δεχτούν αφόρητες πιέσεις".


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π