Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: τα επόμενα full-screen Sony Xperia για τα μάτια σας μόνο


Πριν μερικές μέρικές μέρες γράψαμε για την ενδεχόμενη αλλαγή κατεύθυνσης της Sony όσο αφορά το design των μελλοντικών συσκευών της. Σήμερα όμως όλα αυτά παίρνουν σάρκα και όστα μέσω φωτο-διαρροών που αποκαλύπτουν bezel-less (επιτέλους!) συσκευές του γιαπωνέζου κολλοσού.


Στις εικόνες βλέπουμε τουλάχιστον 2 από τα Xperia μοντέλα που σκοπεύει να κυκλοφορήσει η Sony το προσεχές διάστημα. Το ένα βλέπουμε να διαθέτει σαν βασικό υλικό το γυαλί, ενώ το άλλο διαθέτει μεταλλική κατασκευή. Στρογγυλεμένες γωνίες, dual camera setups, full-screen οθόνες είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τις συγκεκριμένες συσκευές να μην μοιάζουν με κανένα από τα προηγούμενα δημιουργήματα της εταιρείας.


Τα full-screen Xperia που ετοιμάζει η Sony θα διαθέτουν οθόνες με αναλογία 18:9 μεγέθους 5.7'' και ανάλυση 4K. Επιπλέον στις εικόνες βλέπουμε ένα τουλάχιστον μοντέλο με το fingerprint τοποθετημένο στην πλάτη, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο για under-glass fingerprint στο μοντέλο με τις γυάλινες επιφάνειες. Και φυσικά οι συγκεκριμένες συσκευές δεν θα μπορούσαν να φοράνε τίποτα λιγότερο από τον ολοκαίνουριο Snapdragon 845, με την ram να ακολουθεί δυνατά και να είναι 6GB ram. Το Android Oreo φαντάζει ως την επικρατέστερη επιλογή για λογισμικό, ενώ οι συσκευές θα διαθέτουν θύρα Type-C για γρηγορότερη και ασφαλέστερη μεταφορά δεδομένων.


Και έτσι ενημερωτικά και μόνο, έχει ακουστεί μια τιμή για την high-end συσκευή της σειράς: 950$. Τα ποσά ανεβαίνουν επικίνδυνα ή κάνουμε λάθος?

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π