Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: το Sony Xperia XZ2 με bezel-less design


Οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι η Xperia-series για το 2018 θα είναι κάτι εντελώς νέο σύμφωνα με αυτά που μας έχει συνηθίσει η Sony τα τελευταία χρόνια. Και τις προηγούμενες μέρες είχαμε τη δυνατότητα να δούμε κάποιες εικόνες από τα επερχόμενα μοντέλα. Σήμερα όμως έχουμε μια ακόμα φωτο-διαρροή με πρωταγωνιστή το Xp

eria XZ2 ή XZ1 Premium, ανάλογα το όνομα το οποίο θα επικρατήσει για το τελικό προιόν.


Και αυτό που βλέπουμε στην συγκεκριμένη εικόνα είναι αυτό που χρόνια ονειρευόμασταν για κάθε Xperia συσκευή: όχι άλλα bezel! Και η Sony φαίνεται να εισάκουσε τις προσευχές και έτσι δημιούργησε μια (τουλάχιστον) συσκευή με σχεδόν ανύπαρκτα πλαινα bezel, όπως και το κάτω Bezel, ενώ πάνω το bezel είναι σαφώς πιο ορατό αλλά και πάλι πολύ μικρό. Περιλαμβάνει όμως ακουστικό, αισθητήρα αλλά και την selfie camera.

Μιας και η εικόνα αφορά μόνο την μπροστινή επιφάνεια της συσκευής, φαίνεται ότι δεν υπάρχει ούτε power button, αλλά ούτε fingerprint. Το πρώτο λογικά θα βρίσκεται στην πλαινή πλευρά της συσκευής, ενώ το fingerprint λογικά θα είναι τοποθετημένο στην πίσω πλευρά.

Και βέβαια, όπως και κάθε φορά άλλωστε, κρατάμε μικρό καλάθι αφού η αυθεντικότητα της φωτογραφίας δεν έχει ελεγχθεί, αλλά όπως και να `χει είναι δεδομένο για την Sony ο bezel-less δρόμος που έχει επιλέξει για το 2018, οπότε αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Α.δ.

#SonyXperiaXZ2

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π