Αναζήτηση
  • SZ Team©

Πρώτες εικόνες του Xperia XZ4 Compact δείχνουν ξεπερασμένο design


Πριν 10 μέρες περίπου είδαμε τις πρώτες εικόνες για το επερχόμενο Xperia XZ4, το οποίο φαίνεται να εκσυγχρονίζει την Xperia σειρά, αφού θα διαθέτει triple-camera setup. Τώρα έφτασε η στιγμή να δούμε και την μικρότερη εκδοχή της συσκευής, το Xperia XZ4 Compact. Οι εικόνες αφορούν CAD renders, δηλαδή σε απλά ελληνικά είναι μια ψηφιακή απεικόνιση της συσκευής, η οποία έχει δημιουργηθεί με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν διαφορές με το τελικό προιόν, αλλά η πηγή είναι αρκετά αξιόπιστη και εύστοχη στο παρελθόν σε αντίστοιχες... προβλέψεις.

Σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε στις παραπάνω εικόνες η Compact έκδοση του Xperia XZ4 διατηρεί την σχεδιαστική φιλοσοφία των προηγούμενων Compact συσκευών με αρκετά μεγάλα bezels πάνω και κάτω.

Η συσκευή εξακολουθεί να έχει μονό αισθητήρα στο πίσω μέρος, αλλά και μπροστά. Η οθόνη θα είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες 5''. Επίσης δεν διακρίνουμε τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε μάλλον θα βρίσκεται στα πλάγια της συσκευής.


Αναμένουμε λοιπόν τα νεότερα για την νέα Xperia σειρά με περισσότερο... official πληροφορίες.

Α.δ.

#Sony #SonyXperiaXZ4Compact

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π