Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Sony Xperia XZ4 θα διαθέτει triple camera system και οθόνη 6.5''


Η νέα μόδα στα smartphones είναι οι πολλές κάμερες. Η Sony όμως φαίνεται ότι στον συγκεκριμένο τομέα έχει αργήσει κάπως. Αυτή τη στιγμή η μοναδική συσκευή της εταιρείας με dual camera setup στο πίσω μέρος είναι το Xperia XZ2 Premium με αισθητήρες 19Mp + 12Mp, ενώ το Xperia XA2 Ultra διαθέτει dual camera setup μπροστά. Και αυτό είναι όλο.

Όμως τα renders που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο τόσο από το @OnLeaks όσο και από το MySmartPrice και απεικονίζουν το επερχόμενο Xperia XZ4, δείχνουν δυναμική είσοδο της Sony στις...πολλές κάμερες, συγκεκριμένα 3. Μπροστά όμως η selfie camera παραμένει με έναν αισθητήρα.

Οι πληροφορίες που συνοδεύουν τα παραπάνω renders αναφέρουν για το Xperia XZ4 οθόνη 6.5'' που σημαίνει σημαντική αύξηση σε σύγκριση με την 6'' οθόνη του XZ3. Επίσης και πάλι η Sony φαίνεται να επιλέγει τον... notchless δρόμο.

Κάτι άλλο που επίσης δεν βλέπουμε είναι τον παραδοσιακό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Κοιτάζοντας όμως πιο προσεκτικά τον σχεδιασμό του Power button θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος ότι η Sony έχει επιλέξει για το XZ4 σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στα πλάγια. Και ένα τελευταίο στοιχείο που προκύπτει από τις παραπάνω εικόνες είναι η θέση του ηχείου στο Xperia XZ4, η οποία φαίνεται να είναι στο κάτω μέρος της συσκευής. Και φυσικά δεν υπάρχει πουθενά θύρα για ακουστικά 3.5mm.


Αυτά προς το παρόν για το Xperia XZ4, το οποίο θα γνωρίσουμε επίσημα εκτός απροόπτου στο επερχόμενο MWC 2019 τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Α.δ.

#Sony #SonyXperiaXZ4 #MWC2019

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π