Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Vivo V11 Pro σε νέα Supernova Red απόχρωση


Το Vivo V11 είναι από εκείνα τα smartphones που μας ταλαιπώρησαν κάπως μέσα στο 2018. Και πιο συγκεκριμένα, το όνομα ήταν αυτό που μας μπέρδεψε κάπως. V11 στην Κίνα, V11 Pro στην Ινδία και X21S για τις υπόλοιπες αγορές. Και όλα αυτά αφορούν την ίδια συσκευή!

Όποιο όνομα και να επιλέξουμε όμως, η σημερινή ανακοίνωση της Vivo αφορά το V11 Pro, του οποίου ανακοίνωσε μια νέα έκδοση, το Supernova Red. Όπως θα καταλάβατε ήδη η νέα αυτή έκδοση είναι ουσιαστικά με νέα απόχρωση της συσκευής, η οποία έρχεται να συμπληρώσει την τριάδα μαζί με τα Dazzling Gold και Starry Night.


Το Supernova Red Vivo V11 Pro θα είναι διαθέσιμο μόνο με πακέτο ram/rom 6/64 και με τιμή 320€. Σε επίπεδο χαρακτηριστικών δεν θα συναντήσουμε κάποια διαφοροποίηση με τα υπόλοιπα μοντέλα, οπότε και εδώ έχουμε οθόνη 6.41'' AMOLED με under-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και μικρό waterdrop notch για την selfie camera των 25Mp. Στο εσωτερικό υπάρχει ο Snapdragon 660 συνδυασμένος 6GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο, αλλά εκτός του Supernova Red, για τις υπόλοιπες αποχρώσεις υπάρχει και μια ακόμα έκδοση με 6GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Α.δ.

#Vivo #VivoV11 #VivoV11Pro #VivoX21S

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π