Αναζήτηση
  • SZ Team©

Τελικά το Redmi K20 Pro/Mi 9T Pro είναι τόσο ανθεκτικό όσο και καλό? Η απάντηση εδώ...!

Το Redmi K20 Pro ή αλλιώς Mi9T Pro (για εμάς τους... Ευρωπαίους), είναι ένα smartphone που πουλάει πολύ και απευθύνεται σε μια αρκετά μεγάλη μερίδα χρηστών, αφού συνδυάζει αρκετά δυνατά χαρακτηριστικά σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Αυτή τη στιγμή η έκδοση με τα 64GB αποθηκευτικό χώρο είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας με τιμή από 420€.


Πίσω στη συσκευή τώρα, η οποία πολύς κόσμος θα ήθελε να ξέρει αν είναι εξίσου ανθεκτική σε κακουχίες όσο καλή είναι. Την απάντηση σε αυτή την απορία έρχεται να μας την δώσει ο συνήθης ύποπτος, ο youtuber Zack Nelson ή αλλιώς JerryRigEverything. Η συσκευή έφτασε στα χέρια του και όπως καταλαβαίνετε, πέρασε τις γνωστές δοκιμασίες.Ξεκινώντας από την οθόνη, η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 5, κατά την δοκιμασία της γρατσουνιάς αυτή "τραυματίστηκε" σοβαρά από το επίπεδο 6 και μετά, κάτι που συμβαίνει συνήθως με τα περισσότερα smartphones που ο Zack βασανίζει. Η γρίλια του ηχείου είναι από μέταλλο, ενώ ο pop-up μηχανισμός για την selfie camera είναι από πλαστικό με ειδικό γυαλί που προστατεύει την κάμερα.


Την selfie camera την βασάνισε αρκετά ο Zack, όμως αυτή τελικά επέζησε και λειτουργούσε άψογα. Τα κουμπιά στα πλάγια της συσκευής ήταν από αλουμίνιο, όπως ήταν αναμενόμενο, ενώ το γυαλί στο back panel είναι και αυτό Gorilla Glass 5. Η οθόνη επέζησε επίσης και από την διαδικασία του... αναπτήρα.


Όταν ο Zack επέλεξε να γρατζουνίσει την οθόνη στο σημείο του σαρωτή στο επίπεδο 7 δεν δημιουργήθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα και ο σαρωτής εξακολουθούσε να λειτουργεί κανονικά. Το ίδιο συνέβη και με το τζαμάκι που προστατεύει το triple-camera system στο πίσω μέρος. Και φυσικά τι βασανιστήριο θα ήταν αυτό αν στο τέλος δεν περιλάμβανε και το γνωστό bend-test. Και ναι, η συσκευή δεν λύγισε, άντεξε και τελικά μας απέδειξε ότι εκτός από καλή είναι και ανθεκτική με υψηλή ποιότητα κατασκευής.


Α.δ.

#Xiaomi #Redmi #RedmiK20Pro #Mi9TPro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π