Αναζήτηση
  • SZ Team©

3 iPhone για το 2018 με το μεγαλύτερο να φοράει A12 chip και dualSIM support


Έφτασε ο καιρός να ασχοληθούμε, εδώ στο smartphonerz.gr, με τα επόμενα iPhone για το 2018. Φυσικά ήδη έχουν γίνει κάποιες αναφορές, αλλά το έχουμε ξαναπεί: τα νέα από τον κόσμο των smartphones που διαβάζετε εδώ είναι επιλεγμένα και όχι απλά για να γεμίζουμε posts και clicks.

Πίσω στο θέμα μας λοιπόν, η Apple ετοιμάζει 3 νέα iPhone για το 2018, τα οποία θα βασίζονται πάνω στην συνταγή του iPhone X. Η μια εκ των 3 συσκευών θα διατηρήσει το μέγεθος οθόνης του iPhone X, ένα iPhone θα διαθέτει οθόνη 6.5'' τεχνολογίας OLED και θα υπάρξει και ένα πιο οικονομικό iPhone με οθόνη 6.1'' αυτή τη φορά όμως τεχνολογίας LCD.

Όλες αυτές οι πληροφορίες έρχονται κατευθείαν μέσω Bloomberg κάτι που δίνει περισσότερο κύρος και αξιοπιστία.

Εμβαθύνοντας λίγο στις παραπάνω πληροφορίες, το μεγαλύτερο iPhone θα διαθέτει σχεδιασμό ίδιο με αυτόν του iPhone X, πλαίσιο από ατσάλι και γυαλί στην πλάτη της συσκευής. Η ανάλυση της οθόνης θα είναι 1242 x 2688 και θα είναι η μεγαλύτερη ανάλυση που θα έχουμε δει ποτέ σε οθόνη iPhone. Οι διαστάσεις της μεγάλης έκδοσης θα είναι ίδιες με αυτές του iPhone 8 Plus, αλλά με σαφώς μεγαλύτερη οθόνη.


Συνεχίζοντας να αναλύουμε τις πληροφορίες, θα υπάρξει μια νέα χρωματική επιλογή για το φετινό διάδοχο του iPhone X και αυτή θα είναι το Gold. Επιπλέον από τις 3 συσκευές οι δυο πιο premium θα κυκλοφορήσουν με το επερχόμενο A12 chipset.

Αυτό όμως που θα χαροποιήσει αρκετό κόσμο είναι ότι φήμες θέλουν το φετινό iPhone X να υποστηρίζει dualSIM λειτουργία. Και αυτό είναι κάτι που έλειπε πολύ από όλα τα iPhone χρόνια τώρα, όταν πλέον το dualSIM είναι ένα χαρακτηριστικό που συναντάμε πλέον στο μεγαλύτερο ποσοστό των συσκευών που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Το οικονομικότερο από τα 3 νέα iPhone θα διαθέτει και αυτό τον σχεδιασμό του iPhone X με notch στην μπροστινή πλευρά αλλά και λειτουργία Face ID. Είναι πολύ πιθανό όμως για να κρατηθεί το κόστος χαμηλό (να το δούμε και αυτό...) το "μικρό" iPhone να μην διαθέτει λειτουργία 3D Touch, ενώ το πλαίσιο θα είναι από αλουμίνιο. Φυσικά ο Σεπτέμβρης είναι ακόμα μακρυά, αλλά σιγά σιγά οι πληροφορίες για τα επερχόμενα iPhone θα πληθαίνουν και εμείς θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε.

Α.δ.

#Apple

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π