Αναζήτηση
  • SZ Team©

Εικόνα αποκαλύπτει το επερχόμενο Nubia Z18S με 2 οθόνες


Το τελευταίο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει φήμες σχετικά με την νέα συσκευή που ετοιμάζει η ZTE μέσω του sub-brand Nubia, η οποία δεν θα διαθέτει notch, αλλά ούτε και selfie camera, ενώ θα υπάρχει και δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος.


Πλέον, όλες οι παραπάνω πληροφορίες παίρνουν σάρκα και οστά μέσω εικόνας που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και δείχνει την επερχόμενη συσκευή, το ZTE Nubia Z18S. Φυσικά η ονομασία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά δεδομένου ότι θα υπάρξει το Nubia Z18, του οποίου την πρώτη real-life εικόνα είδαμε πριν μερικές μέρες, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και μια "S" έκδοση, όπως πέρυσι συνέβη με τα Nubia Z17 και Z17S.

Πίσω τώρα στην εικόνα που βλέπουμε παραπάνω. Στο πίσω μέρος υπάρχει ξεκάθαρα 2η οθόνη, έγχρωμη, η οποία δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να κάνει τόσο video-calls, όσο και να παίρνει selfies κάτι που μας εξηγεί την απουσία selfie camera στην συσκευή.

Ξαναλέμε και πάλι ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το Z18S είναι ένα διαφορετικό μοντέλο από το Z18, για το οποίο αναφερθήκαμε πριν μερικές μέρες, οπότε καλό θα ήταν να έχουμε υπομονή, αφού σε λίγο καιρό λογικά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την ή τις επερχόμενες Nubia συσκευές.

Α.δ.

#ZTENubia #ZTENubiaZ18 #ZTENubiaZ18S

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π