Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Ulefone S7 με dual camera και τιμή... χώμα


Ποιός είπε ότι το dual camera setup αφορά μόνο ακριβές συσκευές. Υπάρχουν και low-budget smartphones που περιλαμβάνουν το συγκεκριμένο setup, που μεταξύ μας δεν είναι πλέον και χαρακτηριστικό που θα το δεις σπάνια σε συσκευή.

Η Ulefone είναι μια από τις εταιρείες που μας έχουν δώσει αρκετές και συμπαθητικές συσκευές το τελευταίο διάστημα. Και τώρα ήρθε η στιγμή για ακόμα μια συσκευή, η οποία παρουσιάστηκε επίσημα εχτές και ακούει στο όνομα Ulefone S7.


Το πρώτο πράγμα που θα προσέξει κάποιος κοιτάζοντας την συσκευή είναι το φινίρισμα της πλάτης που είναι 3D grid texture, το οποίο έχει ένα όμορφο αποτέλεσμα στα μάτια μας. Και μάλιστα το Ulefone S7 έρχεται σε 5 διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις που θα καλύψουν κάθε γούστο. Στο παρακάτω video μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη ιδέα σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση και την κατασκευή του Ulefone S7.


Η εταιρεία έκανε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να φτιάξει μια αξιόλογη dual camera σε μια συσκευή που το κόστος της είναι ιδιαίτερα χαμηλό (τιμή χώμα ουσιαστικά...). 8Mp + 5Mp οι αισθητήρες στο πίσω μέρος, 5Mp η selfie camera. Μην περιμένετε επιδόσεις DSLR, όμως ένα αξιοπρεπές blur effect στις φωτογραφίες θα μπορείτε να το πάρετε.

Πάμε τώρα και στις επιδόσεις του Ulefone S7. Στο εσωτερικό του υπάρχει ο επεξεργαστής της MediaTek MT6580, 4-πύρηνος και χρονισμένος στα 1.3GHz, πλαισιωμένος με μόλις 1 GB ram και 16GB αποθηκευτικό χώρο. Και προφανώς για την χαμηλή ram δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, αν όμως ο αποθηκευτικός χώρος δεν σας επαρκεί μπορείτε απλά να τον επεκτείνετε χρησιμοποιώντας κάρτα microSD.


Η οθόνη του Ulefone S7 είναι 5'' HD και η μπαταρία είναι χωρητικότητας 2500mAh. Η συσκευή τρέχει Android 7. Και αν όλα αυτά σας ακούγονται αδιάφορα, τότε ίσως να αναθεωρήσετε όταν μάθετε ότι για να αποκτήσετε το Ulefone S7 θα χρειαστεί να δώσετε πάνω κάτω 60$!

Στοιχεία για την διαθεσιμότητα της συσκευής δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά μπορείτε να ενημερωθείτε για την οποιαδήποτε εξέλιξη μέσα από το επίσημο site της Ulefone.

Α.δ.

#Ulefone

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π