Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Facial Recognition διαθέσιμο στα OnepLus 3 και 3T μέσω OxygenOS 5.0


Με την έλευση του OnePlus 5T και την νέα αναλογία οθόνης αλλά και τη δυνατότητα του Facial Recognition, η εταιρεία αναγκάστηκε να αλλάξει τις... συνήθειές της και να μετακινήσει το fingerprint από την μπροστινή πλευρά της συσκευής στην πίσω.

Το Facial Recognition δουλεύει πολύ γρήγορα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, αλλά ήταν αποκλειστικό προνόμιο των κατόχων του OnePlus 5T. Λέμε "ήταν" γιατί η OnePlus αποφάσισε να δώσει την χαρά και σε εκείνους που έχουν στην κατοχή τους τα παλαιότερα OnePlus 3 και 3T.


Και πως θα γίνει αυτό? Με το νέο OxygenOS 5.0 (Oreo based). Η λογική του Face unlock παραμένει ίδια, όμως θα υπάρχουν διαφορές με το OnePlus 5T. Συγκεκριμένα, οι χρήστες του OnePlus 5T αρκεί να κοιτάξουν τη συσκευή τους και αυτή αφού "διαβάσει" το πρόσωπό τους ξεκλειδώνει και τους βάζει κατευθείαν στην home screen. Στο OnePlus 3T όμως θα χρειαστεί μια επιπλεόν κίνηση, swipe, αφού πρακτικά η συσκευή δεν διαβάζει το πρόσωπο, όταν αυτή είναι locked. Αυτό σημαίνει ότι σαν highlight καλό ακούγεται, αλλά οι χρήστες λογικά θα προτιμήσουν το πατροπαράδοτο fingerprint σαν πιο γρήγορο τρόπο ξεκλειδώματος.


Πάντως για όσους χρήστες του OnePlus 3T θέλουν να δοκιμάσουν την νέα δυνατότητα ξεκειδώματος, αρκεί να μπούν στο μενού "Security & Fingerprint" , επιλέγετε το "Smart Lock" και μετά το "Trusted Face", ακολουθείτε τις σύντομες οδηγίες που θα εμφανιστούν και το Facial Recognition είναι έτοιμο στη συσκευή σας.

Α.δ.

#OnePlus

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π