Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το πρόβλημα με την οθόνη του Mate 20 Pro και η απάντηση της Huawei


Το Huawei Mate 20 Pro έχει πλέον το δικό του κοινό και όχι άδικα. Αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται στα κορυφαία (αν όχι το κορυφαίο) camera-phones που κυκλοφορούν εκεί έξω, ενώ αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες συσκευές της χρονιάς. Και φυσικά μην ξεχνάμε και τα χρήματα που χρειάζεται να δαπανήσει κάποιος για να το αποκτήσει.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν το οποιοδήποτε ελάττωμα παρουσιάσει η συσκευή γίνεται αμέσως viral για ευνόητους λόγους. Τα τελευταία 24ωρα αρκετοί χρήστες του Mate 20 Pro παρατήρησαν μια περίεργη συμπεριφορά της οθόνης. Συγκεκριμένα όταν το περιβάλλον είναι αρκετά σκοτεινό η οθόνη του Mate 20 Pro παρουσίασε μια χρωματική αντίδραση περιμετρικά. Κάποιοι διαπίστωσαν αντίστοιχο φαινόμενο όταν η οθόνη της συσκευής είναι κατάλευκη. Οι εικόνες που συνοδεύουν το άρθρο θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα.


Τα social media πήραν φωτιά, αφού οι χρήστες που αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο πρόβλημα άρχιζαν να πολλαπλασιάζονται. Και κάπως έτσι η Huawei προσπάθησε να εξηγήσει το... φαινόμενο και να κατευνάσει τα πλήθη. Συγκεκριμένα η επίσημη ανακοίνωση της Huawei για το screen issue του Mate 20 Pro έχει ως εξής:

"The Mate 20 Pro uses an industry-leading flexible OLED screen featuring special design curved edges for an enhanced visual experience and holding comfort. This may lead to slight discolouration when viewed from different angles.

In extremely dim lighting conditions, when the screen brightness is too low, or when using dark wallpapers, these differences can be exaggerated. If the colour cast affects your normal use, take your phone to an authorized Customer service Center for assistance."

Με λίγα λόγια η Huawei υποστηρίζει ότι όλο αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και μπορεί να παρατηρηθεί στην οθόνη του Mate 20 Pro κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Από την άλλη παραδέχεται ότι αυτό το φαινόμενο παρουσιάζεται αρκετά πιο έντονα στο Mate 20 Pro σε σύγκριση με άλλα smartphones με αντίστοιχης τεχνολογίας οθόνες. Πάντως για κάθε ενδεχόμενο οι απογοητευμένοι καταναλωτές θα μπορούν να επισκεφτούν κάποιο επίσημο service center της Huawei για αντικατάσταση ή επισκευή. Κλείνοντας, η Hauwei τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού αυτό είναι ένα φαινόμενο που θα αντιμετωπίσουν όλοι οι χρήστες του Mate 20 Pro και όχι μερικοί.

Πάντως μέχρι να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς φταίει και εμφανίζεται το συγκεκριμένο πρόβλημα με την οθόνη του Mate 20 Pro πολλά θα ακουστούν σχετικά με την αιτία. Πάντως εκείνη η άποψη που κερδίζει συνεχώς έδαφος είναι ότι ίσως ευθύνεται η κόλλα που χρησιμοποιεί η Huawei για την οθόνη, ενώ ήδη υπάρχει και το αντίστοιχο hashtag, #gluegate.

Στο προσεχές διάστημα λογικά θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα.

Α.δ.

#Huawei #HuaweiMate20Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π