• SZ Team©

Το Aquos R2 compact της Sharp είναι το πρώτο double-notched smartphone


Εκεί έξω υπάρχει πολύς κόσμος που δεν τρέφει και ιδιαίτερα συναισθήματα για τις notched οθόνες. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι το notch είναι ότι πιο trend έχει υπάρξει στα smartphones το τελευταίο διάστημα. Η Sharp φαίνεται ότι... άκουσε μόνο τους τελευταίους και έτσι μας έδωσε το Aquos R2 compact. Τι ακριβώς είναι αυτό? Και επίσημα το πρώτο smartphone στον κόσμο όχι με ένα αλλά με 2 notches!


Το Aquos R2 compact διαθέτει οθόνη 5.2''IGZO με ανάλυση 1080 x 2280 με 120Hz refresh rate. Και αν σας κάνει εντύπωση το τελευταίο χαρακτηριστικό να σας θυμίσουμε ότι η Sharp είναι... πίσω από την οθόνη των Razer Phones. Επιπλέον η οθόνη υποστηρίζει HDR10, ενώ διαθέτει και προστασία Gorilla Glass 3.

Πάμε τώρα και στην double-notched οθόνη. Στο πάνω notch υπάρχει η selfie camera, ενώ στο κάτω notch υπάρχει ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο εσωτερικό της συσκευής θα συναντήσουμε τον Snapdragon 845 συνδυασμένο με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα για χρήση κάρτας microSD, ενώ η συσκευή τρέχει out of the box Android 9 Pie.


Το Aquos R2 compact διαθέτει θύρα 3.5mm για ακουστικά ενώ για τον ήχο υπάρχει το Dolby Atmos. Στο κάτω μέρος υπάρχει θύρα USB-C η οποία μεταξύ άλλων χρησιμεύει για την φόρτιση της μπαταρίας χωρητικότητας 2500mAh, ένα νούμερο που μας φαίνεται αρκετά μικρό. Η κατασκευή της συσκευής είναι συνδυασμός μετάλλου με ακρυλικό υλικό στην πλάτη. Στο πίσω μέρος υπάρχει μονός αισθητήρας 22Mp με f/1.9 - OIS - EIS. Και κλείνουμε τα δυνατά χαρακτηριστικά του Aquos R2 compact με την πιστοποίηση IP68 που διαθέτει.

Το Sharp Aquos R2 compact αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας, χωρίς όμως ακόμα να γνωρίζουμε την τιμή του.

Α.δ.

#Sharp #SharpAquosR2compact #Snapdragon845

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |           Όροι Χρήσης             |          Επικοινωνία           |            Διαφήμιση 

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π