Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Mi 8 Explorer Edition δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό τελικάΌταν η Xiaomi πριν μερικούς μήνες ανακοίνωνε την νέα Mi 8 σειρά, η έκδοση Mi 8 Explorer έκλεψε την παράσταση. Λίγο ο in-display σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, λίγο το dual GPS, λίγο το transparent back panel που σου επιτρέπει να βλέπεις τον... εσωτερικό κόσμο της συσκευής, δεν ήθελε και πολύ.

Το Xiaomi Mi 8 Explorer όμως έπεσε στα χέρια του γνωστού youtuber - "βασανιστή" JerryRigEverything και η κατάσταση κάπως απομυθοποιήθηκε. Η συσκευή πέρασε όλες τις γνωστές διαδικασίες (τεστ αντοχής σε γραντζουνιές, δοκιμασία με αναπτήρα, bend-test), αλλά εκεί που το ενδιαφέρον κορυφώθηκε ήταν τη στιγμή που αφαιρέθηκε το back panel του Mi 8 Explorer edition.


Τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς όπως φάνηκαν κατά την παρουσίαση. Πιο συγκεκριμένα δεν ήταν και τόσο όμορφα. Η μπαταρία για παράδειγμα δεν είναι με carbon υλικό, απλά έχει τοποθετηθεί ένα carbon αυτοκόλλητο πάνω της, ενώ και ένα μέρος της motherboard είναι και πάλι ένα... απλό αυτοκόλλητο. Στο εσωτερικό τα πάντα (σχεδόν) είναι από πλαστικό και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο έδειχνε αρχικά.

Έτσι καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η πιο αυθεντική - transparent έκδοση smartphone είναι εκείνη του HTC U12+, όπου και εκεί το τελικό αποτέλεσμα επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την όμορφα βαμμένη πλάτη της συσκευής, αλλά όταν αφαιρεθεί το back panel τουλάχιστον αυτό που βλέπαμε απ`έξω ακριβώς αυτό υπάρχει και μέσα χωρίς... αυτοκόλλητα.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiMi8Explorer

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π