Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το entry-level Vivo Y12 διαθέτει triple cam, αλλά και τεράστια μπαταρία 5000mAh

Ποιός είπε ότι για να αποκτήσει κάποιος smartphone με triple cam θα πρέπει να δώσει μια περιουσία. Σίγουρα πάντως όχι η Vivo, η οποία μέσα στις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει το Vivo Y12, το οποίο ναι μεν ανήκει στην entry-level κατηγορία, από την άλλη όμως διαθέτει triple-camera system στο πίσω μέρος και αυτό από μόνο του κάνει την συσκευή αρκετά ενδιαφέρουσα.


Vivo Y12

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και συγκεκριμένα από μπροστά, εκεί που υπάρχει οθόνη 6.35'' Halo με ανάλυση HD+. Προχωρώντας μέσα στη συσκευή συναντάμε τον Helio P22 χρονισμένο στα 2.0GHz. Κάπου εκεί βρίσκεται όμως καλά κρυμμένη και η τεράστια μπαταρία της συσκευής χωρητικότητας 5000mAh που υπόσχεται πολύ καλές επιδόσεις αυτονομίας.


Πάμε τώρα και στο triple-camera system, το οποίο διαθέτει βασικό αισθητήρα 13Mp με f/2.2 και ακολουθείται από telephoto αισθητήρα 8Mp με f/2.2, αλλά και έναν depth sensor 2Mp με f/2.4. Μπροστά και μέσα στο waterdrop notch υπάρχει η selfie camera ανάλυσης 8Mp με f/2.2 και αρκετά AI χαρακτηριστικά. Το πακέτο συμπληρώνει το Android 9 μέσω του Funtouch OS 9.


Και αν όλα τα παραπάνω σας φάνηκαν ενδιαφέροντα τότε η τιμή του Vivo Y12 θα σας φανεί ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Η βασική έκδοση με 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει 155€, ενώ η έκδοση 4/64GB φτάνει λίγο παραπάνω και κοστίζει 170€. Για entry-level smartphone μια χαρά θα λέγαμε.


Α.δ.

#Vivo #VivoY12

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π