Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το ευρωπαικό Realme 5 Pro αποκτά Nightscape με το τελευταίο update

Η Realme έχει καταφέρει να μπει πλέον στα κιτάπια των Ευρωπαίων, αφού μέσα στον Νοέμβριο έκανε αισθητή την παρουσία της στην γηραιά ήπειρο με 3 συσκευές: Realme X2 Pro, Realme 5 και Realme 5 Pro. Και οι 3 συσκευές είναι διαθέσιμες προς αγορά, αλλά η εταιρεία δεν σταματάει εκεί.


Μετά την Ινδία σειρά παίρνει η Ευρώπη για το πρώτο επίσημο update που αφορά το Realme 5 Pro με κωδική ονομασία RMX1971EX_11_A.13. Το συγκεκριμένο update έχει να κάνει κυρίως με τις φωτογραφικές επιδόσεις της selfie camera της συσκευής και συγκεκριμένα εγκαθιστά το Nightscape mode, με το οποίο υπόσχεται ακόμα καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ διορθώνει το πρόβλημα με την "κοκκινίλα" που εμφανιζόταν στις περισσότερες λήψεις που γινόντουσαν σε σκοτεινό περιβάλλον.Το λογισμικό του Realme 5 Pro παραμένει σε Color OS 6.0 και αν και υπήρχε η πεποίθηση ότι η επόμενη μετάβαση θα γινόταν στο Color OS 6.1 η εταιρεία τελικά αποφάσισε την μετάβαση απευθείας στο OS 7.0, κάτι που θα συμβεί αρκετά σύντομα.


Όμορφα πράγματα από την Realme που προσπαθεί με σωστές κινήσεις να κερδίσει και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, αφού προηγουμένως μας έχει δώσει αρκετές και δυνατές συσκευές.


Α.δ.

#Realme #Realme5Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π