Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Galaxy Fold 2 θα φοράει Snapdragon 855 Soc και 10Mp selfie cam

Σίγουρα αυτό το διάστημα η Samsung έχει ρίξει όλο το... βάρος στην νέα Galaxy S20 σειρά, την οποία θα γνωρίσουμε επίσημα στις 11 Φεβρουαρίου σε προγραμματισμένο Unpacked Event. Όμως στα επερχόμενα "χτυπήματα" του κορεάτη γίγαντα συμπεριλαμβάνεται και το Galaxy Fold 2, το οποίο έχει και αυτό την δικιά του δυναμική.


Ήδη σε κάποιες πρώτες εικόνες που έχουμε δει, το Fold 2 φαίνεται να διαθέτει σχεδιαστικά διαφορετική λογική από το πρώτο Fold και ουσιαστικά πρόκειται για μια clamshell συσκευή.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Fold 2 θα φοραέι επεξεργαστή τον Snapdragon 855 και όχι τον πιο καινούριο Snapdragon 865, που θα ήταν και η πιο λογική επιλογή. Βέβαια σε αυτό μπορούμε να δώσουμε μια εξήγηση, καθώς ο SD865 δεν διαθέτει ενσωματωμένο modem, κάτι το οποίο θα δυσκόλευε αρκετά την κατασκευαστική φιλοσοφία του Fold 2, όπως την έχουμε δει στις εως τώρα εικόνες που έχουν διαρρεύσει.Οι πληροφορίες κάνουν λόγο επίσης και για την selfie camera της συσκευής και η οποία θα είναι 10Mp, κάτι που σημαίνει ότι ίσως δούμε τον ίδιο αισθητήρα με αυτόν που φοράνε τα Galaxy Note 10 και Note 10+.


Όσο για την μπαταρία του Fold 2, αυτή αναμένεται να διαθέτει τεχνολογία Super Fast charging, ενώ λόγω του design ίσως είναι χωρισμένη σε 2 μέρη, όπως και στο Galaxy Fold.


Α.δ.

#Samsung #GalaxyFold2

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π