Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Galaxy Fold 2 θα κυκλοφορήσει ως Z Flip - πλήρης αποκάλυψη σε video render

Οι φήμες θέλουν στο επερχόμενο Unpacked event της Samsung στις 11 Φεβρουαρίου, εκτός από την παρουσίαση της νέας Galaxy S20 σειράς να δούμε και τα αποκαλυπτήρια για το Galaxy Fold 2. Και μπορεί οι εως τώρα εικόνες από την επερχόμενη συσκευή να μας δείχνουν μια συσκευή τύπου clamshell με εντελώς διαφορετικό design από το πρώτο Galaxy Fold, σε συνδυασμό με ανάρτηση του DJ Koh - Head Manager της Samsung Mobile, που έκανε αναφορά για την official ονομασια της νέας συσκευής και η οποία θα είναι "Galaxy Bloom", να επιβεβαιώνουν την παραπάνω εικασία, αλλά υπάρχει και συνέχεια στο... μυστήριο.Poster το οποίο αναρτήθηκε από πολύ αξιόπιστη πηγή (@UniverseIce) μας ενημερώνει ότι η νέα αναδιπλούμενη συσκευή της Samsung θα κυκλοφορήσει με την ονομασία "Galaxy Z Flip". Και βέβαια κάπου εδώ μπερδευόμαστε, αφού τόσο η πρώτη ανάρτηση όσο και η 2η φαίνεται να αφορούν την ίδια συσκευή, οπότε τελικά τι ισχύει?


Ας αφήσουμε λοιπόν τα μυστήρια για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν και ας επικεντρωθούμε στο τελευταίο δημιούργημα από τα παιδιά του LetsGoDigital, τα οποία δημιούργησαν ένα υπέροχο βιντεάκι βασιζόμενοι στις τελευταίες εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν το Z Flip (ή το Bloom αν προτιμάτε) και μας αποκαλύπτει την συσκευή σε μορφή τελικού προιόντος:Σύμφωνα με αυτά που είδαμε παραπάνω ο μηχανισμός αναδίπλωσης φαίνεται να μοιάζει αρκετά με εκείνον του Galaxy Fold. Το power key βρίσκεται στην δεξιά πλευρά, όπως και τα κουμπιά αυξομείωσης του ήχου. Επιπλέον στην εξωτερική πλευρά υπάρχει μια πολύ μικρή οθόνη, ακριβώς δίπλα από το dual-camera setup και το LED flash.


Στο εσωτερικό υπάρχει punch-hole για την selfie camera που οι φήμες θέλουν με ανάλυση 10Mp. Επίσης οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επεξεργαστή Snapdragon 855 και τεχνολογία super-fast charging για την μπαταρία που θα είναι σε 2 τεμάχια, ένα σε κάθε αναδιπλούμενο μέρος.Επίσης το Galaxy Z Flip ίσως να είναι και το πρώτο smartphone με foldable glass, αφού σε κάθε αντίστοιχη συσκευή έχει χρησιμοποιηθεί πλαστικοποιημένη οθόνη προκειμένου να είναι δυνατή η αναδίπλωση. Στην περίπτωση του Z Flip η οθόνη όταν είναι ανοιχτή θα φτάνει και τις 6.7''.


Αν τελικά επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω, τότε δεν θα έχουν μείνει και πολλά στην φαντασία για το Galaxy Z Flip, ομως τα επίσημα θα τα μάθουμε στις 11 Φεεβρουαρίου (το πιο πιθανό σενάριο), οπότε... stay tuned!


Α.δ.

#Samsung #GalaxyFold2 #GalaxyBloom #GalaxyZFlip

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π