Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Iphone 11 Pro έπεσε στα χέρια της Legend Helsinki και η τιμή έπιασε... ουρανό

Και φέτος η Apple έριξε στην αγορά 3 νέα iPhones, τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Και μπορεί να σας φαίνονται ακριβά, αλλά πιστέψτε μας, μπορούν να γίνουν ακόμα ακριβότερα. Πως μπορεί να γίνει αυτό? Η Legend Helsinki σας έχει την απάντηση.


Η συγκεκριμένη εταιρεία πήρε λοιπόν το iPhone 11 Pro, έντυσε το back panel με χρυσό 18K και ανέβασε την τιμή του στα 3.390€. Και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί. Δημιούργησε ακόμα μια πιο premium έκδοση, την οποία ονομάζει 'Emperor edition", όπου αυτή τη φορά αντικατέστησε το γυάλινο back panel της συσκευής με πολύτιμους λίθους jadeite. Και μάλιστα η τιμή της συσκευής καθορίζεται από το είδος των πολύτιμων λίθων που θα επιλέξει ο πελάτης, αφού η μετατροπή γίνεται πάντα κατόπιν παραγγελίας.Μια ακόμα έκδοση του iPhone 11 Pro από την Legend Helsinki θα είναι και η "Firmamentum", μια ονομασία με λατινικές ρίζες που σχετίζεται με την υψηλή αντοχή - ανθεκτικότητα. Το συγκεκριμένο iPhone 11 Pro θα διαθέτει μεταλλικό back panel όλες οι βίδες θα είναι από χρυσό, ενώ το logo στο πίσω μέρος θα είναι από πέρλες. Και μιλάμε για μια κυριολεκτικά limited edition, αφού θα φτιαχτούν μόλις 10 κομμάτια με τιμή πώλησης τα 3.490€.Και βέβαια όταν έχεις κάνει τέτοιου είδους μετατροπές στο iPhone 11 Pro δεν μπορούν τα AirPods να μείνουν... εργοστασιακά. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση η Legend Helsinki έχει τη λύση. AirPods από χρυσάφι 24K και τιμή 1.190€. Και αν κάποιος θέλει να χαράξει και κάτι πάνω στο iPhone ή στα AirPods και να τα κάνει πιο... προσωπικά κανένα πρόβλημα. Γίνεται και αυτό ξοδεύοντας απλά λίγο περισσότερο χρήμα.


Και για να το γνωρίζετε, η Legend Helsinki ασχολείται μόνο με την έκδοση του Iphone 11 Pro Τομε τα 512GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ αν επιθυμείτε αυτές τις μετατροπές σε iPhone 11 Pro Max, τότε στις παραπάνω τιμές προσθέστε +130€. Καλές δημιουργίες...!


#Apple #iPhone11 #iPhone11ProMax

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π