Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Motorola One Zoom πέρασε από DxOMark και πήρε... κάτω από τη βάση

Το Motorola One Zoom είναι ίσως ένα από τα καλύτερα camera-phones της εταιρείας, αλλά όπως φαίνεται στην γενική κατάταξη δεν τα πάει και ιδιαίτερα καλά. Στο συγκεκριμένο συμπέρασμα κατέληξε το DxOMark, το οποίο τέσταρε την συσκευή και τελικά αποδείχτηκε ότι η συσκευή δεν μπορεί να ανταγωνιστεί σε φωτογραφικές επιδόσεις όυτε τις μισές από το σύνολο των smartphones που έχουν περάσει απο το εργαστήριό τους.Το τελικό σκορ που συγκέντρωσε το One Zoom είναι 87 και την... υπόθεση έσωσε κατά κάποιον τρόπο ο βασικός αισθητήρας με σωστή έκθεση, γρήγορο autofocus, καλό bokeh και δυνατό flash. Από την άλλη, ο telephoto αισθητήρας αποδείχτηκε αρκετά αδύναμος με το autofocus να ζορίζεται ιδιαίτερα σε μέτριες και μακρινές αποστάσεις.


Το dynamic range του ultrawide αισθητήρα, ο οποίος αποδεικνύεται αχίλλειος πτέρνα για πολλά smartphones, έτσι και στην περίπτωση του One Zoom αποδεικνύεται αδύναμος με το autofocus να αργεί στις περισσότερες των περιπτώσεων.


Όσο αφορά τις επιδόσεις του video recording, το One Zoom τα πάει σχετικά καλά με συμπαθητικό stabilization, καλές επιδόσεις κάτω από διαφορετικές συνθήκες φωτισμού, ενώ τα επίπεδα θορύβου ήταν αρκετά χαμηλά ακόμα και σε συνθήκες πλήρους σκότους. Όμως οι λεπτομέρειες δεν αποτυπώνονται με ακρίβεια, ενώ η απόδοση των χρωμάτων δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.


Η αλήθεια είναι ότι για τα χρήματά του το One Zoom προσφέρει ικανοποιητικές φωτογραφικές επιδόσεις, αλλά σε επίπεδο ποιότητας τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Για όποιον θέλει να δει περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να δεί την αντίστοιχη ενότητα στο site του DxOMark (εδώ).


Α.δ.

#Motorola #OneZoom

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π