Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Nokia 8.1 Plus έρχεται στις 2 Απριλίου με αισθητήρα 48Mp

Ήταν αρχές του έτους όταν βλέπαμε τις πρώτες εικόνες με το επερχόμενο Nokia 8.1 Plus. Από τότε δεν υπήρξαν και πολλά για να γράψουμε, αλλά σήμερα η HMD Global μας έδωσε υλικό. Συγκεκριμένα κοινοποίησε την ημερομηνία για τα επίσημα αποκαλυπτήρια, η οποία θα είναι στις 2 Απριλίου στο Ταϊβάν.Το Nokia 8.1 Plus (η global έκδοση, αφού στην Κίνα θα κυκλοφορήσει ως Nokia X71) θα είναι το πρώτο smartphone της HMD με αισθητήρα 48Mp. Επίσης θα υπάρχει και 2ος αισθητήρας ultra wide-angle 120°. Όλα τα οπτικά μέρη θα φέρουν την υπογραφή Zeiss.


Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο για το Nokia 8.1 Plus είναι ότι θα είναι το πρώτο Nokia-branded smartphone με punch-hole για την selfie camera. Αυτό τουλάχιστον μας αποκάλυψαν τα renders, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει. Η οθόνη της συσκευής αναμένεται να είναι 6.22''.Ένα στοιχείο το οποίο θα πρέπει να κρατήσουμε ακόμα είναι ότι το Nokia 8.1 Plus με το Nokia X71 δεν θα είναι πανομοιότυπα. Οι πληροφορίες θέλουν την global έκδοση να διαθέτει έναν επιπλέον αισθητήρα στο πίσω μέρος και έτσι θα έχουμε triple-camera system.


Το Nokia 8.1 Plus θα ανήκει στην upper mid-range κατηγορία, οπότε σε επίπεδο επεξεργαστή ο Snapdragon 710 συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.


Α.δ.

#Nokia #Nokia81plus

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π