Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Oppo Reno με 10x zoom και 5G συνδεσιμότητα έρχεται στις 24 Απριλίου

Το Oppo Reno έχει συγκεντρώσει ήδη τα βλέμματα πάνω του αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημα. Η τεχνολογία 10x zoom, αλλά και η... περίεργη pop-up selfie camera είναι 2 στοιχεία που έχουν αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού και περιέργειας. Όλα αυτά όμως θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και τις 24 Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία η Oppo θα ανακοινώσει την νέα συσκευή σε επίσημο event στην Ζυρίχη της Ελβετίας. Τα πρώτα προσκλητήρια στάλθηκαν και το γεγονός είναι official.Οι φήμες θέλουν το ολοκληρωμένο όνομα της συσκευής να είναι Oppo Reno 10x zoom, φυσιολογικό αφού ο 10x zoom αισθητήρας είναι κάτι που θα δούμε πρώτη φορά σε smartphone και η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε πραγματικά να δούμε τις δυνατότητές του και τι τελικά μπορεί να καταφέρει. Η συσκευή επίσης θα φοράει Snapdragon 855, ενώ η ram θα είναι 8GB.


Τα μέχρι στιγμής στοιχεία λένε για οθόνη 6.6''FHD+ notchless, βασικό αισθητήρα 48Mp, selfie camera 16Mp και μπαταρία 4000mAh με τεχνολογία ταχείας φόρτισης 50W. Και σαν να μην έφταναν αυτά, το Oppo Reno θα υποστηρίζει και συνδεσιμότητα σε 5G δίκτυα.


Και αν όλα τα παραπάνω σας εντυπωσίασαν, αλλά τρομάζετε στην ιδέα της υψηλής τιμής, η Oppo σας έχει την λύση, αφού την ίδια μέρα (λογικά) θα ανακοινώσει και το Reno Lite, μια πιο οικονομική έκδοση με κάπως πιο... χαμηλωμένα χαρακτηριστικά.


Αναμένουμε την 24η Απριλίου λοιπόν...


Α.δ.

#Oppo #OppoReno

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π