Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Oppo Reno3 Pro θα διαθέτει οθόνη 90Hz - νέες εικόνες

Το Oppo Reno3 Pro 5G θα είναι η μια από τις 4 συσκευές που θα ανακοινωθούν επίσημα στις 26 Δεκεμβρίου. Γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ότι η συσκευή θα διαθέτει curved οθόνη, αλλά και punch-hole για την selfie camera. Και τώρα μια ακόμα πληροφορία βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά την οθόνη και πάλι, η οποία θα έχει 90Hz refresh rate.



Το Reno3 Pro 5G θα πλαισιώνεται από το non-5G μοντέλο, αλλά και το Reno3 μαζί με την 5G version αυτού. Το design των συσκευών έχει αποκαλυφτεί μέσα από renders που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, ενώ έχουν επιβεβαιώθει και οι χρωματικές αποχρώσεις στις οποίες οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες: Misty White, Moon Night Black, Blue Starry Night, Sunrise Impression.



Το Reno3 θα διαθέτει μπαταρία 4035mAh, ενώ το Pro-model θα έχει 10mAh λιγότερα (4025mAh). Σε κάθε περίπτωση όμως θα έχουμε τεχνολογία ταχείας φόρτισης VOOC 4.0. Όσο αφορά τα πακέτα ram/rom με τα οποία θα είναι διαθέσιμες οι συσκευές, οι επιλογές θα είναι 3: 8/128GB, 12/128GB, 12/256GB.



Και μια τελευταία πληροφορία που αφορά την κάμερα του Reno3, θα διαθέτει βασικό αισθητήρα 64Mp, κάτι που όμως προκαλεί έκπληξη δεδομένου ότι η συσκευή πέρασε για πιστοποίηση από TENAA και εκεί εμφανίστηκε με αισθητήρα 48Mp. Πολύ πιθανό το Pro-model να φοράει μεγαλύτερο επεξεργαστή, αλλά αυτό και όλα τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε στα επίσημα αποκαλυπτήρια σε 10 μέρες από σήμερα.


Α.δ.

#Oppo #Reno3

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π