Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Pixel 4 XL ποζάρει και δείχνει κλασικό top bezel

Πριν μερικές μέρες και σε μια πρωτόγνωρη για την Google κίνηση, μας αποκάλυψε την... πίσω όψη του επερχόμενου Pixel 4 XL. Για την μπροστινή πλευρά όμως το μυστήριο παρέμενε, τουλάχιστον σε official επίπεδο. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, αφού με μια ανάρτηση του πάντα αξιόπιστου leakster @OnLeaks, το μυστήριο έπαψε, αφού τα 3D renders που θα δείτε παρακάτω μας αποκαλύπτουν όλες τις πλευρές του Pixel 4 XL.Κοιτάζοντας τις εικόνες το πρώτο συμπέρασμα είναι αναμενόμενο: κανένα notch, κανένα punch-hole, κανένας pop-up μηχανισμός παρά μόνο ένα κλασικό top-bezel βγαλμένο από τα... παλιά. Και οι εικόνες αυτές έχουν ένα μεγάλο βαθμό αληθοφάνειας, αφού πριν από μέρες ο @OnLeaks είχε αναρτήσει εικόνες από το μικρότερο Pixel 4, το οποίο εμφανιζόταν με το ίδιο design. Οπότε μια λογική υπάρχει σε αυτά που βλέπουμε.


Το XL μοντέλο αναμένεται με οθόνη 6.25'' και αναλογία 19.5:9, ενώ θα διαθέτει under-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το μικρότερο Pixel 4 θα διαθέτει οθόνη μεγέθους μεταξύ 5.6'' και 5.8''.Τα νέα Pixel phones θα διαθέτουν triple-camera system με τον ένα αισθητήρα να είναι 16Mp telephoto, ενώ μπροστά θα υπάρχει dual-camera system με 3D ToF αισθητήρα για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.


Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Pixel 4 XL αναμένονται αρκετές ομοιότητες με το προγενέστερο μοντέλο, όπως για παράδειγμα η θύρα USB-C στο κάτω μέρος, αλλά και η έλλειψη θύρας 3.5mm για ακουστικά. Για τον επεξεργαστή δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από τον Snapdragon 855, ενώ θα συνδυάζεται με τουλάχιστον 6GB ram.Τα Pixel phones αναμένονται να αποκαλυφτούν επίσημα τον ερχόμενο Οκτώβριο. Μέχρι τότε το διάστημα είναι αρκετό, οπότε σίγουρα θα προκύψουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα smartphones από την Google και εμείς θα είμαστε εδώ για να τα μοιραστούμε μαζί σας.


Α.δ.

#Google #Pixel4 #Pixel4XL

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π